ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΒΑΝ

 

Ο Σωκράτης Κόκκαλης μέχρι το 1996 ήταν στην αντίσταση, και στη διαμαρτυρία, γιατί ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είχε τον έλεγχο της ΕΠΟ, άρα και της διαιτησίας. Όταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε δική του την ΕΠΟ, τότε στο πεζοδρόμιο κατέβηκε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με πλακάτ και μολότωφ στο χέρι. Εποχή που στην πιάτσα δεν κυκλοφορούν Αλαφούζος, Σαββίδης, ούτε ακόμα έχει επανέλθει ο Μελισσανίδης.

Ο Μαρινάκης εξαγοράζει το 2010 τον Ολυμπιακό από τον Κόκκαλη και μετά από δύο χρόνια μπαίνουν στο παιχνίδι ο μεν Ιβάν στον ΠΑΟΚ, ο δεν Αλαφού στον Παναθηναϊκό. Και οι δύο, με προεξάρχοντα τον καναλάρχη κατηγορούν χοντρά και ανοικτά τον Μαρινάκη ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης στο πρωτάθλημα. Ότι γουστάρει κάνει.

Το 2013 επανέρχεται ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ της Γ’ εθνικής και από το 2015, ως μέλος της super league φτιάχνει τριπλέτα «εξυγίανσης» με Αλαφούζο, Σαββίδη, πάντα κατά Μαρινάκη. Τον οποίο κατηγορούν ότι παίζει βρώμικα στο πρωτάθλημα.

Από τον περασμένο Αύγουστο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Ευάγγελος Γραμμένος, άνθρωπος της εμπιστοσύνης του Ιβάν Σαββίδη. Νέα τάξη πραγμάτων. Το ίδιο έργο δηλαδή, αλλά στη Τούμπα. Ο Μαρινάκης το ρίχνει στις κατηγορίες για «πουστιές» της «εξυγίανσης».

Στην πορεία το έργο αλλαγής της… «νέας σελίδας» εξελίχθηκε σε γραφικό.

Όχι μόνον ο Μαρινάκης διαμαρτύρεται για την διαιτησία αλλά και οι τρεις εταίροι της εξυγίανσης! Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης. Τελικά, ποιος είναι ο κουμανταδόρος του παρασκηνίου; Ο κανένας. Πιθανόν και οι 4 να βάζουν χέρι όσο τους παίρνει.

Ξόδεψε πολλά ο Ιβάν Σαββίδης για να αποκτήσει δική του διοίκηση στην ΕΠΟ. Δικό του πρόεδρο. Τα κατάφερε. Κι όμως! Σε καθεστώς «εξυγίανσης» που πλέον σαλτάρησε όταν ακυρώθηκε το αμφισβητούμενο γκολ στο ματς με την ΑΕΚ. Και, χωρίς να προλάβει να πετάξει το πιστόλι του, μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του αγώνα. Όταν ο μεγάλος εχθρός του Μαρινάκη έχει ξεδοντιαστεί εντελώς.

Φοβερό. Ο Ιβάν πήρε τη θέση του Βαρδινογιάννη, του Κόκκαλη, του Μαρινάκη κι όμως συμπεριφέρεται λες κι είναι στην απ’ έξω.

Δεν είδαμε τον Βαρδινογιάννη την εποχή του είχε το επάνω χέρι να μπει στο γήπεδο και να ζητήσει να φύγουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν είδαμε τον Κόκκαλη την εποχή της Παράγκας να μπει στο γήπεδο οπλισμένος και με μπράβους. Είδαμε τον Ιβάν σε εποχή που αυτός είναι το πρώτο πιστόλι της εξυγίανσης. Αν αδικούν τον ΠΑΟΚ και με τον Σαββίδη πρώτο κουμάντο στο ποδόσφαιρο, ελπίδα δεν υπάρχει.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ