ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΚΑΔΟΡΟΙ

 

Σκάνδαλο θα ‘ναι αν δεν αποφασιστεί το Grexit στο ποδόσφαιρο. Σήμερα κιόλας. Τώρα! Είναι ντροπή για την Ευρώπη αλλά και για την Ελλάδα αυτή η ΕΠΟ κι αυτή η Super league να εκπροσωπούν, να υπηρετούν το ποδόσφαιρο. Σήμερα Τετάρτη στο έκτακτο Δ.Σ. της διοργανώτριας του πρωταθλήματος θα δικαιωθεί πανηγυρικά η εισήγηση στην FIFA για Grexit του Αυστριακού επιτετραμμένου στην Ελλάδα Χέμπερτ Χούμπελ.

Τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί σε δύο ώρες στη Super league; “Θέλουμε πρωτάθλημα με ιδιοκτήτες ΠΑΕ που δεν πληρώνουν! Που λένε ψέματα στα δικαστήρια! Που κοροϊδεύουν, που γελοιοποιούν κάθε έννοια ποδοσφαιρικής αρχής, είτε λέγεται ΕΠΟ, είτε FIFA και UEFA''.

Συγκεκριμένα πράγματα. Απίστευτα πράγματα. Οι «μπροστινοί» του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αλαφούζου ζητούσαν από τα δικαστικά όργανα και έπαιρναν με τον τρόπο που έπαιρναν αναβολές στις προσφυγές των ποδοσφαιριστών. Για να έχουν το χρόνο να πληρώσουν. Να, όμως, που δεν πλήρωσαν και στο έξτρα χρόνο της παράτασης.

Η Super league ζήτησε από την ΕΠΟ να πάρει παράτα από την UEFA και η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία συμφώνησε, προκειμένου να πληρωθούν οι εκκρεμότητες. Τέτοιο δούλεμα. Και δεν πληρώνουν οι ΠΑΕ και... ΝΟΜΙΜΑ δεν θέλουν να υποβιβαστούν, με την αλλαγή που θα αποφασίσουν.

Δηλαδή; Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουνε! Να μην πληρώνουν οι ΠΑΕ. Να χρωστάνε. Πρωτάθλημα με απεργίες ποδοσφαιριστών. Με μεγαλομετόχους αναξιόπιστους. Και έχουν την απαίτηση να συνεχίσουν να είναι μέλη της διεθνούς ποδοσφαιρικής κοινότητας αφήνοντας νταηλίκι απλήρωτους αλλοδαπούς παίκτες, προπονητές, ατζεντηδες, κλαμπ κ.α.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ