ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΛΗΤΗΡΑ

 

«Θα πληρωθείτε…» λέει στους απλήρωτους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου. Οι παίκτες, όμως, δεν είδαν φως, παρά τη ρητή διαβεβαίωση του προέδρου.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της ανώνυμης εταιρείας δίνει υποσχέσεις και ελπίδες τις οποίες δεν τηρεί. Μία κουβέντα είναι να πεις. «Τι φταίει ο Κωνσταντίνου;».

Όταν ο Κωνσταντίνου λέει «Θα πάρετε λεφτά» στους παίκτες που απεργούν, που απέχουν από την προπόνηση, προφανώς δεν εννοεί πώς θα πληρώσει από την τσέπη του. Κι αυτός υπάλληλος, εργαζόμενος είναι. Ούτε εννοεί πώς θα σηκώσει λεφτά από τον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ.

Απλά ο Κωνσταντίνου μεταφέρει ο,τι του λέει ο Αλαφούζος. Λέει, λοιπόν, το αφεντικό στον πρόεδρο Κωνσταντίνου: «Πες τους ότι θα πάρουν τόσα…» Και ο Κωνσταντίνου λέει στους παίκτες «Θα πάρετε τόσα…» Δεν πληρώνει ο μεγαλομέτοχος, δεν πληρώνει και ο… πρόεδρος.

Τότε, γιατί κάθεται στον Παναθηναϊκό και δεν παραιτείται ο Κωνσταντίνου; Για να μη χάσει τη θέση! Να μην λέει στους παίκτες πότε κι αν θα πληρωθούν κάποιος άλλος.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ... ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡΕΡ