ΓΙΑ ΙΒΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η… ΑΠΟΦΑΣΗ!

 

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστή ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει θέση στους αθλητικούς χώρους. Επόμενο. Όποια άλλη, διαφορετική απόφαση θα ήταν σκάνδαλο, μετά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, μάλιστα στη διάρκεια αγώνα, του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη.

Ο ίδιος ο Ρώσος ομογενής δήλωσε ότι ναι μεν θα βρίσκεται στην Αθήνα το προσεχές Σάββατο, όμως δεν θα παραστεί στον τελικό. Μα, δεν είναι δική του απόφαση η παρουσία ή μη στο ΟΑΚΑ..

Τέλος πάντων, το «θέμα» το επανάφερε το αφεντικό της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης με δημόσια τοποθέτηση του. «Να είναι παρών στον τελικό και ο συνάδελφος του ΠΑΟΚ». Κι εγώ αναρωτιέμαι: Θα καθίσει ο Ιβάν δίπλα στον τίγρη; Γιατί, όχι!

Μόνον έτσι ο Μελισσανίδης δεν θα αφήσει τον Ιβάν να ξαναμπουκάρει. Και για έναν άλλον λόγο θέλει δίπλα του τον Σαββίδη, να τον εμποδίσει ο Ιβάν να μπουκάρει αυτός, ο Μελισσανίδης, αν το κοράκι κάνει καμία κουτσουκέλα σε βάρος της ΑΕΚ..

Να σοβαρευτούμε. Ναι, να επιτραπεί η παρουσία του Ιβάν στον τελικό. Να αλλάξει η απόφαση που επιβλήθηκε. Ελλάδα είναι εδώ, ένα μπουρδέλο. Γιατί να μην αλλάξει η απόφαση! Όπως στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, μάλιστα στο τέλος του πρωταθλήματος! Που παρ' ό,τι δεν πρόκειται να αδειοδοτηθεί, αλλά θα παραμείνει στο πρωτάθλημα.

Έτσι και με τον αποκλεισμό του Ιβάν. Να συνέλθει πάλι εκτάκτως το Δ.Σ. της super league.Κι αν δεν βγαίνουν τα κουκιά, όπως με Παναθηναϊκό,να ξανασυνέλθουν μέχρι να αποφασιστεί η άρση της ποινής του Ιβάν. Για το καλό του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ…