ΜΕ ΛΑΖΑΡΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΥ

 

Μπήκε αλλαγή στον τελικό του κυπέλλου ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όμως δεν έφερε την αλλαγή. Την ισοφάριση. Την ανατροπή του σκορ. Απεναντίας, η ΑΕΚ δέχτηκε κι άλλο τεμάχιο.

Δεν φταίει ο παίκτης. Έκανε ο,τι μπορούσε ο παίκτης σε μια ΑΕΚ που βρέθηκε στην πιο κακή της στιγμή. Ουδεμία σχέση με την ΑΕΚ ενάντια στην Δυναμό Μόσχας, τα δύο παιχνίδια που η πρωταθλήτρια 2018 έδειξε υψηλή κλάση.

Στον τελικό του κυπέλλου, ο Χριστοδουλόπουλος ήταν σα να μη χρησιμοποιήθηκε. Μια εντύπωση που αποτυπώθηκε ίσως και από τα ρεπορτάζ σύμφωνα με τα οποία ο παίκτης είναι ήδη στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Εδώ είμαστε. Γιατί ο Ολυμπιακός μετά από την πιο άσχημη σαιζόν της οκταετίας Μαρινάκη «ενισχύεται»(;) με 32χρονο ποδοσφαιριστή αξίας μεν, αλλά της «μερικής χρησιμοποίησης», όχι των 90 λεπτών.

Πέρα από την επίδειξη εντυπώσεων, την «κλοπή» ποδοσφαιριστή από την ΑΕΚ, υπάρχει και η ολοφάνερη εξήγηση ότι ο Μαρινάκης αποφάσισε να κινηθεί με χαμηλό μπάτζετ. Όχι μεταγραφές με δευτεροκλασάτους ξένους μεν, αλλά με μισθολόγια έξω από τα οικονομικά δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΔΥΟ ΜΙΜΗΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΝΤΑΚΑΣ