ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Δεν είναι σε θέση να «αδειοδοτηθεί» η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ο Πανιώνιος και οι Πλατανιάς, Κασσιόπη που υποβιβάστηκαν στην Β’ εθνική. Θα συμμετάσχουν, όμως, κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της super league τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Πανιώνιος. Και θα ξεκινήσουν με μείον 6 βαθμούς, ενώ οι μεταγραφές τους, δηλαδή η ενίσχυση τους, θα γίνουν με περιοριστικούς όρους. Στην πραγματικότητα δεν θα έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε κανονικές μεταγραφές, να πάρουν παίκτες ικανούς για ενδεκάδα, ακόμα και για τον πάγκο.

Το επαγγελματικό (:) στα λόγια πρωτάθλημα μπήκε νόμιμα στη φάση της πλαστογραφίας. Συμμετέχουν στην ίδια κατηγορία ΠΑΕ που έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα με ΠΑΕ που δεν έχουν απλήρωτους παίκτες, προπονητές, όποιους άλλους.

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό! Να έχει δικαίωμα συμμετοχής ΠΑΕ προβληματική, άρα ικανή να μπει στον πειρασμό της διαπλοκής, της διαφθοράς. Η οποία, μάλιστα, θα ξεκινήσει τη σαιζόν με μείον έξι βαθμούς.

Διαφορετική η περίπτωση της ΠΑΕ, που κατά τα άλλα είναι αξιόμαχη να πετύχει τους αγωνιστικούς στόχους της, αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με μείον βαθμούς διότι τιμωρήθηκε για αντιαθλητική συμπεριφορά. Όπως π.χ. ο ΠΑΟΚ.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΑΒΟΡΙ;