ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Κομπίνα εύκολη, την έκαναν κάποιοι που κυκλοφορούσαν Ι.Χ. με ξένες πινακίδες. Το αμάξι ήταν γραμμένο στο όνομα κάποιου συγγενούς που βρισκόταν στο εξωτερικό. Σε τουρίστα.

Ακόμα και τα κότερα, είτε ήταν μήκους 9,8 μέτρων, είτε δέκα, στα χαρτιά δεν φαινόταν ο πραγματικός ιδιοκτήτης αλλά ψάξε βρες…. Μια εταιρεία από Παναμά μεριά.

Με την ευκαιρία, ένα πραγματικό περιστατικό. Φιλιπινέζα οικιακή βοηθός σε Rolls- Royce περνάει κανονικά τα σύνορα. Δείχνει τα «χαρτιά» και πράγματι το υπερπολυτελές αυτοκίνητο ήταν στο όνομά της. Στην πραγματικότητα ήταν του εφοπλιστή, στην έπαυλη του οποίου εργαζόταν. Έκλεψε «νόμιμα» την Ρολς- Ρους, με την οποία έφτασε μέχρι Λονδίνο.

Ποια είναι η κουβέντα; Δεν υπάρχει φως στην «υπόθεση Παναθηναϊκός». Πολλά ρεπορτάζ, άρες μάρες κουκουνάρες. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Τι, όμως, ακριβώς συμβαίνει; Κανείς δεν ξέρει, όπου πάει η σκέψη του καθένα, με βάση τα «μιλημένα» δημοσιευμένα αναμασήματα δεξιά κι αριστερά.

Πουλάει πράγματι την ΠΑΕ ο Αλαφούζος; Κι αν ναι, την αγοράζει πράγματι ο Ταϋλανδός επιχειρηματίας, ο οποίος σύμφωνα μ' αυτά που κοζάρουμε κινείται περισσότερο ως gambler, ένας παίκτης της αγοράς, ένας νταραβεριτζής, ένας μεταπράτης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε «μπροστινό» τον Ταϋλανδό με την «περίεργη» συμπεριφορά, τουλάχιστον όπως την φωτογραφίζουν τα μήντια. Πριν ακόμα να έχει συμφωνήσει με τον μεγαλομέτοχο Αλαφούζο έχει δώσει το οκέυ για την πρόσληψη του… Νταμπίζα. Και ότι συμφωνεί να έρθει προπονητής ο Δώνης.

Αυτά δεν πείθουν ότι ο Παναθηναϊκός θα αλλάξει αφεντικό. Όταν, μάλιστα, δεν είναι γνωστό το ύψος και το… βάθος των χρεών της ΠΑΕ.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΓΑΛΕ, ΤΕΡΑΣΤΙΕ, ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΑΝΟΥΣΟ!