ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ…

 

Έχουν δει πολλά τα ματάκια μας και επόμενο είναι να μη μασάμε ο,τι σερβίρουν στην πλέμπα οι πονηροί. Μια ωραία πρωίαν από την ηρωική και λατρεμένη Νότια Αμερική εμφανίζεται κάποιος απίθανος, δήθεν μεγαλοεπιχειρηματίας που έγινε, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το παραμύθι. Η απάτη, πιο σωστά.

Η ομάδα έχει οικονομικά προβλήματα, και για να μη λέμε πολλά, το καλωδιακό κανάλι που είχε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΑΕΚ, έβγαλε λαγό από το καπέλο. Τελικά, μ’ άλλο κόλπο πρόεδρος και αφεντικό στην ΠΑΕ έγινε ο μακαρίτης Μάκης Ψωμιάδης.

Δεν ήταν, λοιπόν, μαϊμού μόνο η αγοραπωλησία του πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΚ το 1988 από τον Ζαφειρόπουλο στον Γιδόπουλο. Συμβαίνουν αυτά. Έχουν συμβεί. Στις ΠΑΕ που έχουν φαληρίσει. Τότε γίνεται το «παιχνίδι».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε δημόσια ως «μπροστινό» τον Ταϋλανδό που παζαρεύει να αγοράσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ακόμα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, μετά την απόφαση του Αλαφούζου να δώσει την ΠΑΕ στον Ασιάτη επιχειρηματία, αποφάσισε να πάρει τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Κι έτσι να έχει λόγο στην… ΠΑΕ.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι «βρωμάει» το deal Αλαφούζου- Παϊρόζ. Υπάρχουν ερωτήματα, που δεν έχουν απάντηση. Θα δείξει, όμως, το πράμα στον καιρό του. Δεν γίνεται να συνεχίσουν οι δύο πλευρές, αν δεν είναι μία, να παίζουν με κλειστά χαρτιά.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ