ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ

 

Η Αυστραλία ισοφαρίζει 1-1 την Γαλλία, η οποία για να ανατρέψει το σκορ κάνει αλλαγή στο 70’ τους Γκριζμάν και Ντεμπελέ. Φοβερά πράγματα. Δύο επιθετικοί που κοστολογούνται περισσότερα από 300 εκ. ευρώ εκτός ενδεκάδας. Πώς δεν έβγαλε ο προπονητής της Γαλλίας και το άλλο αστέρι στην επίθεση, τον Εμπαπέ.

Ποντάρουν για πρώτο σκόρερ στο Μουντιάλ στον Αντουάν Γκριζμάν της Ατλέτικο. Τον ίδιον τον ρωτήσανε;

Να μπούμε κατευθείαν στο θέμα μας. Οι παίκτες δεν παίζουν για την φανέλα, ούτε της εθνικής, ούτε του κλαμπ με το οποίο έχουν συμβόλαιο. Ως σωστοί επαγγελματίες παίζουν μόνον για πάρτη τους. Και αυτό είναι θεμιτό. Και συμφέρει την ομάδα τους!

Έχει επιβαρυνθεί ο παγκόσμιος παίκτης, ο Γκρίζμαν, ο Εμπαπέ της Παρί Σαιν Ζερμαίν, ο Ντεμπελέ της Μπαρτσελώνα. Μετά από 60 αγώνες την περασμένη σαιζόν, και οφείλει να κρατήσει υψηλά το όνομά του, προκειμένου να εξασφαλίσει ένα ακόμα καλύτερο συμβόλαιο. Γιατί, λοιπόν, να «σκοτωθεί» στο μουντιάλ.

Δεν θα αδιαφορήσει. Θα παίξει όσο γίνεται, πάντα για τον εαυτό του. Όχι για την φανέλα του, δηλαδή για την… πατρίδα, για την θρησκεία, για την ιδεολογία της ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΙΡΟΖ- ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟ… ΜΠΕΡΔΕΜΑ