Η ''ΜΕΤΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟ'' ΕΠΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Αν λάβουμε υπ’ όψιν τα… έγκυρα ρεπορτάζ, με βάση όσα υποστηρίζουν οι… συνεργάτες του Αλαφούζου, την προσεχή Τρίτη τελειώνει το deal με τον Παϊρόζ. Και ο Ταϊλανδός γίνεται αυτός μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Περίεργα πράγματα. Πολύ περίεργα.

Έκλεισε, λέει, ο Κάτσε, ο Αλβανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, και θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Ποιος το αποφάσισε; Η ''πριν'' ή η ''μετά Αλαφούζο'' εποχή; Κι όχι μόνον για το θέμα Κατσε, αλλά ένα σωρό εκκρεμότητες και… υποχρεώσεις της ΠΑΕ.

Δουλεύει το… τηλέφωνο. Η ''πριν Αλαφούζο'' εποχή συνεννοείται με την ''εποχή Παϊρόζ''. Θυμίζω ότι όταν αποχώρησε παραμύθι φούρναρης ο Αλαφούζος, ο ''συνεργάτης'' και πρόεδρος της ανώνυμης εταιρείας Βασίλης Κωνσταντίνου είπε την κουβέντα που έχει θέση στην Ιστορία του Παναθηναϊκού:

- Από σήμερα περάσαμε στην μετά Αλαφούζο εποχή!

Το παραμύθι. Τουλάχιστον, δεν είπε ότι περάσαμε στην ''εποχή… Κωνσταντίνου'', αφού αυτός υποτίθεται ανέλαβε το κουμάντο. Έτσι παίζει το έργο και με τον Παϊροζ, τον χαρακτηρισθέντα ''μπροστινό'', από τον Γιαννακόπουλο; Η ΠΑΕ θα περάσει αλά Κωνσταντίνου στα χέρια Παϊρόζ;


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ... «ΝΟΝΟΥΣ»