Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΙ... ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ

 

Οι «εκπαιδευμένοι» οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ μάλλον δεν τρόμαξαν από τα πρωτοσέλιδα για τη νέα τρομακτική μεταγραφή του παικταρά Ποντένσε στον Ολυμπιακό. Έχουν φάει στη μάπα οβίδες και ρουκέτες και πυραύλους στον πόλεμο των εντυπώσεων, όπως λέμε στον πόλεμο άστρων.

Πραγματικά δεν κατάλαβα ποτέ σε τι να εξυπηρετούν οι υπερβολές στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, πριν αυτός φορέσει τη φανέλα. Ένα φαινόμενο που συμβαίνει σ’ όλες τις ομάδες.

Σχετικά με τον Ολυμπιακό. Το μόνο που δεν χρειάζεται είναι οι ηχηρές μεταγραφές. Δεν έχει ανάγκη από παικταράδες, για να το πούμε αλλοιώς. Άλλο είναι το πρόβλημα. Δεν πιάνουν οι πρωτοσέλιδοι και ακριβοπληρωμένοι παίκτες στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το αγκάθι.

Τι να συμβαίνει; Σίγουρα κάτι συμβαίνει. Δεν είναι ένας και ένας δύο. Είναι αρκετούτσικη η λίστα των ποδοσφαιριστών που απογοήτευσαν τα τελευταία χρόνια. Τι, λοιπόν, να κάνει ο πολυδιαφημισμένος Πορτογάλος Ντάνιελ Ποντένσε; Κι αν πάει καλά αυτός, ποιο το όφελος του Ολυμπιακού, όταν η ομάδα δεν μπορεί να παίξει μπάλα, όπως τα δύο τελευταία χρόνια;

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΜΟΝΤΡΙΤΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡ…