ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…

 

Το Βέλγιο, η ομαδάρα στο μουντιάλ της Ρωσίας, έμεινε έξω από τον τελικό της Κυριακής. Άδικο; Στο ποδόσφαιρο δεν στέκεσαι στις αδικίες, ούτε στις εύνοιες. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό που είναι. Και το μεγαλείο του, η μαγεία του στηρίζεται στο απρόβλεπτο.

Δεν λες πως η Γαλλία δεν άξιζε τη νίκη. Απεναντίας. Λες το άλλο, όμως. Αν περνούσε το Βέλγιο, πιθανόν να κέρδιζε και την κούπα. Γιατί, τουλάχιστον απ’ όσα είδαμε μέχρι τώρα, είναι καλύτερο, πληρέστερο και πιο μαχητικό από την Κροατία και την Αγγλία. Τις δυο ομάδες που απόψε θα διεκδικήσουν τη θέση της αντιπάλου της Γαλλίας.

Το 1992 η Δανία είχε αποκλειστεί από τα τελικά του Ευρώ. Η τότε Γιουγκοσλαβία τιμωρήθηκε και πήρε τη θέση της η Δανία. Μόνον; Κατέκτησε ΚΑΙ τον τίτλο, έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Κανείς, ποτέ δεν ξέρει τι μέρα ξημερώνει στο ποδόσφαιρο. Ειδικά σε παιχνίδια όπως στο αποψινό με Κροατία και Αγγλία. Κανονικός τελικός! Σούπερ τελικός!!! Πως, δηλαδή, οι δυο αντίπαλοι θα φτάσουν στον τελικό αν προηγουμένως δεν πατήσουν στο πτώμα του αντιπάλου;

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΔΙΝΕΙ ΚΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ