ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΑΙΡΟΖ

 

Δύο τύποι, ο ένας απέναντι στον άλλον, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο ένας ιδιοκτήτης βίλας σε προάστιο της Αττικής, ο άλλος, ο υποψήφιος αγοραστής της. Αγωνία στο χωριό. Θα πουλήσει, τελικά, ο ένας; Θα αγοράσει, ο άλλος;

Αποκλειστικό. Το γράφει ο ρεπόρτερ του χωριού. Κι αμέσως το μεταδίδουν όλα τα μήντια της χώρας. Οι δύο κύριοι προβληματίζονται για το αν αξίζει τον κόπο να φυτέψουν μια φλαμουριά κάπου στην εξώπορτα. Τι είναι αυτό;

Η αποκλειστική είδηση που λέγαμε. Ο Αλαφούζος, λέει, και ο Ταϊλανδός, ο αυριανός ιδιοκτήτης σκέπτονται να ξοδευτούν ή όχι κάτι παραπάνω για να αποκτήσει σέντερ φορ ο Παναθηναϊκός. Μας κάνουν πλάκα οι δύο κύριοι; Την πλάκα την κάνουν τα μήντια.

Αν είναι δυνατόν! Τι τον ενδιαφέρει τον Αλαφουζο αν ο Παναθηναϊκό επι ιδιοκτησίας Παϊρόζ πάρει έναν κυνηγό ή μια κυρία υπεύθυνη για τις σουίτες στην Λεωφόρο. Και γιατί αυτό ή κάτι άλλο να το συζητάει ο Ταϊλανδός με τον πρώην μεγαλομέτοχο.

Κι όμως! Αυτά γράφουν. Ότι ο Αλαφούζος συσκέπτεται με τον… Παϊρόζ κι όχι με τους συνεργάτες του αν η μάδα χρειάζεται φορ κρούσης.

Διαβάστε ακόμα:

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ... ΘΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!