Ο ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ

 

Ποτέ ο Τσίπρας δεν θα πει ότι ο λαός κάνει λάθος. Ποτέ. Ο λαός έχει πάντα δίκαιο, κι όχι διότι τον χαρακτηρίζει το ακαταλόγιστο. Η σοφία και η ωριμότητα διακρίνει τον λαό. Πάντα. Ο λαός, λοιπόν, πολύ σωστά ψήφισε Τσίπρα, πολύ σωστά δεν θα τον ξαναψηφίσει. Κι όταν με το καλό ο γίγας λαός μαυρίσει τον σημερινό πρωθυπουργό, αυτός, ο Τσίπρας πάλι δεν θα πει ότι ο λαός έκανε λάθος.

Έτσι παραμυθένια ξηγιέται ο πολιτικός, ο κάθε πολιτικός. Επειδή ο κυρίαρχος λαός απαιτεί παραμύθια, όχι και ποτέ την πουτάνα την αλήθεια. Ποιο είναι το θέμα;

Η ''Παναθηναϊκή Συμμαχία'' ήταν το στήριγμα του Αλαφούζου. Μαλακίες. Και χωρίς καμιά Παναθηναϊκή Συμμαχία ο καναλάρχης την έπαιρνε αέρα πατέρα την ΠΑΕ. Έφτιαξε την ''Παναθηναϊκή Συμμαχία'', τη... λαϊκή βάση να 'ούμε, για να πουλήσει το παραμύθι ότι εκπροσωπεί τον… λαό της ομάδας. Επί του θέματος.

Η ''Παναθηναϊκή Συμμαχία'' σήμερα ρίχνει κατάρες στον… Αλαφούζο. Με ποιο δικαίωμα; Και με ποιο… λαϊκό δικαίωμα καλεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να… αναλάβει το μαγαζί; Με το δικαίωμα ότι έκανε το λάθος να κάθεται σούζα πέντε χρόνια στον άνθρωπο που κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό. Τον Αλαφούζο, τον λυτρωτή από τους Βαρδινογιάννηδες.

Εισαγγελέας ο οπαδός. Φοβερά πράγματα. Ο οργανωμένος οπαδός, δηλαδή ο ολότελα ανεύθυνος, το παντοτινό τσιράκι του εκάστοτε γαμάω της ομάδας, αυτολανσάρεται δικτάτωρ, ο έχων το λόγο στις εξελίξεις, ο αποφασίζων. ''Φύγε εσύ, έλα εσύ''. Λες και η αποχώρηση μεγαλομετόχου είναι απλή υπόθεση, άσχετη με δεδομένα οικονομικά.

Ποιο θα ήταν το σωστό; Το απίθανο! Δηλαδή; Να βγει ο Γιαννακόπουλος και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Να πει: ''Το αν θα αναλάβω ή όχι την ΠΑΕ είναι μια εντελώς ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου απόφαση. Δεν θα το κάνω επειδή το θέλετε εσείς, άλλωστε δεν έχω ανάγκη κανέναν προκειμένου να προχωρήσω σε μια εμπορική κίνηση σύμφωνα με τα οικονομικά κι άλλου είδους συμφέροντα μου''.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ''ΦΙΛΙΚΑ'' ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ