Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ''ΤΕΛΕΙΩΣΕ'' ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΒΑ;

 

Ο μαροκινής καταγωγής Βέλγος Ομάρ Ελ Καντουρί κάνει το 3 – 0 στο 60 με την Βασιλεία και ένα τέταρτο μετά γίνεται αλλαγή. Διαφωνεί ο Άραβας! Ηθελε να μείνει στον αγώνα κι άλλο, μέχρι το τέλος. Και τη δυσφορία του για την αντικατάσταση του την έβγαλε φόρα παρτίδα κατάμουτρα στον προπονητή Λουτσέσκου.

Συμβαίνει να χάσει τον έλεγχο της συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστής, απέναντι σε αντίπαλο, σε διαιτητή, στην εξέδρα, και στον προπονητή του. Συμβαίνει και το άλλο, όμως. Το πρόβλημα το λύνει επιτόπου έτσι ή αλλοιώς η ΠΑΕ, κατά προτίμηση τη δουλειά κάνει ο προπονητής. Δεν τα αφήνουν να περάσουν τέτοια θέματα, σα να μην έγιναν.

Οι εντυπώσεις μένουν. Στον κόσμο. Η κάμερα της τηλεόρασης είναι μαρτυριάρα. Και πέφτει η υποψία ότι ο Ρουμάνος δεν είναι το απόλυτο αφεντικό. Και πιθανόν να μην αποφασίζει όπως εκτιμά ο ίδιος, αλλά με το φόβο μην εκτεθεί άλλη μια φορά από ποδοσφαιριστή του, σε περίπτωση αντικατάστασης του στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δεν ισχύει αν έχει δίκαιο ο 28χρονος Ομάρ Ελ Καντουρί. Αδιάφορο είναι αυτό. Εντελώς. Αδιάφορο επίσης αν έχει άδικο ο Λουτσέσκου, ότι κακώς έκανε την αλλαγή. Ισχύει ότι ο κάθε παίκτης είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να μην ενεργεί με τρόπο υπονομευτικό στο κλίμα της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ το τέλειωσε το θέμα; Το έκοψε το αγκάθι, όπως θα ήθελαν και οι συμπαίκτες του Μαροκινού;