ΟΥΤΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΒΗΝΕΙ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΑΛΑΦΟΥ-ΓΙΑΝΝΑΚΟ

 

Είπαμε. Τώρα είναι στο φούντωμα ο προσωπικός πόλεμος του… ενιαίου και αδιαίρετου Παναθηναϊκού ανάμεσα σε Γιαννακόπουλο Δημήτριο και Αλαφούζο Ιωάννη. Κι αυτά τα βαρειά, τα χοντρά που λέγονται, όχι μόνο με το στόμα, αλλά και στα χαρτιά, με υπογραφές, είναι στη φάση του… ξεκινήματος, επί της ουσίας, της σφαγής. Είπαμε. Δεν είπαμε; Η συνέχεια θα ‘ναι περισσότερο επιθεωρησιακή.

Μέχρι “αρχινταβατζή” του Παναθηναϊκού χαρακτηρίζει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ο πρόεδρος του ερασιτέχνη. Και που ‘σαι ακόμα. Και ρίχνει την σπόντα ο Δημήτριος για τη σιωπή της Θ.13. Της μίας από τις δύο Θ.13, να το πούμε κι αυτό. Η μια συνιστώσα της Θ.13 είναι της καφετέριας πίσω από το γήπεδο, η άλλη του κύριου Κανέλλου.

Έπιασε ο Αύγουστος κι ακόμα είναι στο συρτάρι τα διαρκείας της ΠΑΕ. Άλλοτε, τότε που ο Αλαφούζος κοντρολάριζε τη δουλειά με τον ερασιτέχνη, επί των Μιχαλιαρέα, Μπαλτάκο, Πλυτα, τα διαρκείας εισιτήρια ήταν έτοιμα από Πάσχα.

Σήμερα ο Αλαφούζος αν δεν “προσκυνήσει” τον Γιαννακόπουλο, είναι άγνωστο ποια έδρα θα δηλώσει η ΠΑΕ. Η Λεωφόρος στα χαρτιά, κι όχι εντελώς νόμιμα, είναι “ιδιοκτησία” του ερασιτέχνη.

Το ερώτημα είναι γιατί κρατάει, αν πράγματι κρατά παθητική στάση ο Ευάγγελος Μαρινάκης, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν ενέργησε αποτελεσματικά ως “μεσάζων”. Ως κοινός φίλος των δυο πλευρών, των κυρίων κυρίων Αλαφούζου, Γιαννακόπουλου.

Μετά από “παρέμβαση” του προέδρου του Ολυμπιακού ο Γιαννακόπουλος ξαφνικά και ανεξήγητα(;) επιτόπου σε κάποια φάση, όχι μια φορά μόνο, τράβαγε τον διακόπτη. Και δήλωνε δημόσια ότι ο Αλαφούζος κάνει ό,τι μπορεί, ότι είναι μόνος του, και απευθυνόμενος πάντα στο ακροατήριο της πράσινης χουλιγκαναρίας, έκανε συστάσεις κυριλάτες: Μην βαράτε τον Αλαφούζο. Κάτι τέτοια μετά τη “μεσολάβηση” Μαρινάκη. Σήμερα δεν αποκλείεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μα πρεσάρει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα το ''κολλητάρι'' του Γιαννακόπουλο.

Σήμερα. Εϊπαμε. Δεν είπαμε; Με τον φανατικό πασόκο σύμβουλο του Γιαννακόπουλου, το έργο θα χοντραίνει κι άλλο. Σήμερα δεν αποκλείεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να πρεσάρει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα το ''κολλητάρι'' του Γιαννακόπουλο, ο οποίος θα το τραβήξει ακόμα. Με στοιχεία, λέγεται. Για κάποια “μαύρα” λεφτά. Η συνέχεια επί της οθόνης.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΑΕΚ Η ΣΕΛΤΙΚ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΟΧΙ ΤΗ ΧΑΡΗ