ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

 

Δεν ξανάγινε. Κρατικό κανάλι της Ελλάδος κι όχι χώρας που μέχρι χθες δεν ήταν αναγνωρισμένο κράτος, χθες το βράδυ μετέδωσε ''προπόνηση'' δυο ΠΑΕ που στόχο έχουν να μην υποβιβαστούν στο πρωτάθλημα. Του Παναθηναϊκού και του Λεβαδειακού ένα ματσάκι προετοιμασίας πειρατικού χαρακτήρα, αφού έγινε χωρίς θεατες, με πόρτες σφραγισμένες.

Σε κράτος όπου λειτουργούν νόμοι θα υπήρξε επιτόπου επέμβαση, αντίδραση την ώρα της τηλεοπτικής αναμετάδοσης, και θα διακόπτοταν. Και θα αναμένονταν οι παραιτήσεις των υπευθύνων, τουλάχιστον. Μιλάμε για σκάνδαλο. Για πρόκληση. Κρατικός φορέας να ασχολείται με ανύπαρκτο θέαμα και να σπαταλά λεφτά υπερφορογημένων πολιτών στους οποίους έχει πέσει και μαχαίρι στις συντάξεις.

Τέτοια πραξικοπηματική απόφαση από την ΕΡΤ δεν δικαιολογείται ακόμα κι αν κάλυπτε φιλικό ματς της πρωταθλήτριας ΑΕΚ και του κυπελλούχου ΠΑΟΚ, εν όψει της προσπάθειας τους να περάσουν στο champions league, στόχο που ενδιαφέρει γενικώτερα τα διεθνή συμφέροντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, σε κράτη Ι.Χ. του εξουσιαστή νοείται αυτό που έγινε χθες Σαββάτο. Ο σπήκερ να αγνοεί την μια ομάδα, τον Λεβαδειακό, και να αναφέρεται συνεχώς στο τι σκέπτεται ο… Δώνης, ο προπονητής της άλλης ομάδας, του Παναθηναϊκού. Και στους άγνωστους νεαρούς ποδοσφαιριστές του.

Τι… περίεργα μπορούν να συμβαίνουν μακριά από τις κάμερες, για να… δικαιολογούν αυτή την αχαρακτήριστη στάση της ΕΡΤ;

Διαβάστε ακόμα:

ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΗ… ΣΙΓΟΥΡΑΤΖΑ ΠΑΙΡΟΖ