''ΜΟΥΛΩΧΤΗ'' ΑΕΚ 2 – 0 ΜΕ... ΚΡΑΧΤΟ ΛΙΒΑΓΙΑ

 

Η γνωστή ΑΕΚ. Εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με χαμηλούς τόνους και με τη σιγουριά της νίκης. Καμιά ''επίδειξη'' ανωτερώτητας, καμιά ανησυχία για το αποτέλεσμα. Και με αλλαγές, με απουσίες σκοπιμότητας εν όψει της ρεβάνς με την Βίντι, μεθαύριο Τρίτη.

Ναι μεν κέρδισε 2 – 1 στη Βουδαπέστη η πρωταθλήτρια, όμως δεν έχει κλείσει η υπόθεση πρόκριση στους ομίλους του champions league. Την υπέρτατη πρόκληση μετά την επιστροφή της. Γι’ αυτό δεν δίστασε να διεκδικήσει το τρίποντο από τον ΠΑΣ Γιάννινα με ενδεκάδα ανάγκης.

Έτσι, λοιπόν, στο ''αθόρυβο'' η ΑΕΚ προβλέπεται να το πάει στο πρωτάθλημα. Στο μουλωχτό. Ψύχραιμα, χωρίς αγωνία. Με τη βεβαιότητα ότι θα έρθει μόνο του το γκολ, να μην το κυνηγά με άγχος. Γιατί το αληθινό φαβορί είναι η ομάδα που θα καθαρίσει όλα τα παιχνίδια με τις ''μικρές'' ομάδες. Αποδεδειγμένο ότι το πρωτάθλημα δεν κρίνεται βαθμολογικά στα ντέρμπυ.

Εύκολα έφτασε στο 2 – 0 η ΑΕΚ με τη βοήθεια του ανέτοιμου ΠΑΣ, του ''κακού διαβόλου'' της στην Αθήνα. Πραγματικά, ο αντίπαλος της ΑΕΚ δεν παρουσίασε αντίσταση. Καμιά αντίδραση και μετά το 1 – 0 στο ημίχρονο και μετά το 2 – 0 στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Κυριάρχησε η ΑΕΚ, είχε κι άλλες ευκαιρίες μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ. Κι ένας ορεξάτος, ολότελα εξωστρεφής Λιβάγια, που πρωταγωνίστησε. Δεν κρατιότανε, φτιαγμένος ήταν. Αυτός δημιούργησε προσωπικά και σέρβιρε στον σκόρερ το 1 – 0, και έκανε το 2 – 0.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ