ΕΥΚΟΛΗ Η ΜΠΕΡΝΛΥ, ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

 

Πρεμιέρα πρωταθλήματος, Ολυμπιακός - Λεβαδειακός στο Καραϊσκάκη. Τι άλλο να περιμένει κανείς παρά τους παίκτες της επαρχιακής ΠΑΕ να έχουν τραβηχτεί όλοι πίσω και τους συναδέλφους του Ολυμπιακού να προσπαθούν να βρουν χώρο για να… τρουπώσουν. Είναι ποδόσφαιρο αυτό; Όχι, δεν είναι.

Όποιος κατηγορεί τον Λεβαδειακό δεν έχει δίκαιο. Τι να έκανε; Ομάδα με πάμφτηνο ρόστερ να παίξει στα ίσα με αντίπαλο ακριβού ρόστερ; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Αυτό το πρωτάθλημα έχουμε, αυτό θα τρώμε στη μάπα.

Κι άντε ο Ολυμπιακός από το ένα ματς στο άλλο να αλλάξει ταχύτητα και τακτική. Και τώρα που είναι ακόμα το ξεκίνημα της σαιζόν το πράγμα βγαίνει. Μετά από ένα-δύο μήνες ο Ολυμπιακός θα έχει ζόρια, όταν είναι υποχρεωμένος να παίζει πρωτάθλημα της πλάκας και Ευρώπη των απαιτήσεων.

Απόψε Μπέρνλυ - Ολυμπιακός. Ομαδίτσα η αγγλική, εξαιρετικά συμπαθής. Ούτε ένα μαύρο ποδοσφαιριστή. Και όπως λέγεται στο Burnley είναι η περιοχή με τους περισσότερους μαύρους. Επί του θέματος. Πιο εύκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό είναι η Μπέρνλυ, που δεν έχει στο αγωνιστικό της ρεπερτόριο το κατενάτσιο. Ακόμα και με αντίπαλο ανώτερο.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ