ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝΕ ΟΙ ΛΑΣΠΕΣ

 

Με το πέναλτυ μαϊμού, λέει, ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1 . 0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Αστέρα στην Τούμπα. Άρα! Βγήκε το συμπέρασμα. Ο ΠΑΟΚ είναι στο κόλπο.. Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες πως την έχει φτιαγμένη τη δουλειά με τη διαιτησία.

Δεύτερη αγωνιστική, χθες Κυριακή στη Νέα Σμύρνη. Με μαϊμού οφ – σάιντ δεν μέτρησε κανονικό γκολ του ΠΑΟΚ. Άρα! Ολοφάνερο ότι ο ΠΑΟΚ είναι εκτός κόλπου. Η διαιτησία ελέγχεται τους αντιπάλους, συγκεκριμένα από την ΑΕΚ, και θα τον εμποδίσει να πάρει το πρωτάθλημα.

Γι’ αυτό έκανε μανούρα πάλι στο γήπεδο ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ. Και φόρα παρτίδα χαρακτήρισε ''μη ανθρώπινο λάθος'' την απόφαση του επόπτη. Ήταν σκόπιμο, όχι ανθρώπινο. Ήταν σκυλήσιο λάθος. Γατήσιο. Αλεπουδήσιο. Πάντως, όχι ανθρώπινο. Ο δε αρμόδιος υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε να… εξαφανιστεί ο επόπτης. Να εκδιωχθεί από τους πίνακες.

Η γνωστή ιστορία. Από πότε που βγήκαν οι λάσπες. Από τότε που ανακαλύφτηκε η άσφαλτος. Πέναλτυ κέρασμα της μαυροφόρας στον ΠΑΟΚ, το ίδιο στην Τρίπολη, πέναλτυ χάρισμα και στην ΑΕΚ. Άρα, η ΑΕΚ είναι η πονηρή, εκείνη που έχει βρει τις βρώμικες άκρες με τα κοράκια.

Ποια είναι η αλήθεια; Το πιο σίγουρο είναι ότι γίνεται πόλεμος εντυπώσεων. Εμείς είμαστε παρθένες, οι άλλοι είναι της παράγκας, της εγκληματικής οργάνωσης, της συμμορίας. Κι όπως πάντα από το ξεκίνημα κιόλας του πρωταθλήματος. Θυμίζω ότι την 4η αγωνιστική παίζουν ΠΑΟΚ- ΑΕΚ. Αν τελειώσει. Αν αρχίσει.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!