ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ!

 

Διακόπηκε για κανά πεντάλεπτο το παιχνίδι Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-1, διότι μετά το γκολ έφυγε μια φωτοβολίδα από την πλευρά των παοκτσήδων προς την πλευρά των οπαδών του Πανιωνίου. Για ποιο λόγο; Για το γνωστό λόγο. Είμαστε κι εμείς εδώ, μη μας λησμονάτε.

Χαμηλής έντασης το επεισόδιο. Έγιναν οι κατάλληλες στην περίσταση συστάσεις από τα μεγάφωνα και τα παιδιά ηρέμησαν αμέσως. Τα καλά παιδιά, που απλά έδωσαν την πρέπουσα απάντηση στα άλλα καλά παιδιά, τα φιλαράκια του Πανιωνίου. Και επειδή τα καλά παιδιά, τα φιλαράκια έχουν κατανόηση δεν έδωσαν συνέχεια.

Στο φινάλε είναι ακόμα στην αρχή. Έχουν μπροστά τους μια σειρά από ευκαιρίες για να δείξουν πόσο αγαπάνε την ομαδάρα τους. Ότι δεν κωλώνουν για να δείξουν πόσο μετράνε στην εξέδρα, και άμα λάχει το κάνουν κόλαση το έργο. Ποιος να τους σταματήσει;

Στο μεταξύ ο υπουργός, επειδή κι αυτός κάτι πρέπει να κάνει για να δείχνει το μπόι του, αποφάσισε την ελεύθερη μετακίνηση των οργανωμένων οπαδών. Μετά από τέσσερα χρόνια σύριζα επετεύχθη κι αυτό. Στα ιδεώδη της αριστεράς μυήθηκαν και οι κάφροι των ομάδων. Μακριά από τις αντιλήψεις και τις πρακτικές της δεξιάς. Η αριστερά κουλτούρα, για να μη ξεχνιόμαστε, κυριαρχεί στην πολιτισμένη ατμόσφαιρα των γηπέδων της καπιταλιστικής δύσης.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ… ΜΙΚΡΕΣ!