ΜΠΟΜΠΕΣ ΣΑΜΑΤΑΤΖΗΔΙΚΕΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ... ΣΚΑΣΟΥΝ

 

Βόμβα, λέει, στον Άρη. Πήρε τον Αλβανό παικταρά Μαβράι από την Γερμανία. Βόμβα και ο Ολυμπιακός με τον καπετάν παίκταρο Τουρέ. Περίεργα πράματα. Τι σόι βόμβες είναι αυτές που κάνουν θόρυβο μέγα ενώ ακόμα δεν τις έχουν χώσει ούτε στο κανόνι μέσα. Που δεν έχουν σκοτώσει ούτε καρδερίνα.

Έχεις να κάνεις με επιθεωρησιακή κατάσταση. Δελφινάριο σκέτο. Όρμησε ο μαλάκας στο μπουρδέλο που άνοιξε με πόρνες πλαστικές κούκλες, έγινε κι αυτό, και αντί να πηδήξει σαν άντρας κανονικός, αυτός την πέταξε έξω και την έπαιζε. Και θα ‘ρθει μετά να μου πει πως τα λεφτά του πιάσανε τόπο, ότι έκανε το καλύτερο σεξ.

Για ποια μπόμπα, ρε, μιλάτε όταν ακόμα δεν τον είδατε να παίζει στον Παναθηναϊκό τον παικταρά Εσιέν. Τον άλλον παικταρά Μπερμπάτωφ στον ΠΑΟΚ. Θες να αραδιάσω κι άλλα ονόματα; Σ’ όλες τις ελληνικές ομάδες παίκτες παγκόσμιας κλάσης που ήρθαν μεταγραφές αεροδρομίου, κάποιοι και της βάσης εκτόξευσης πυραύλων, κι έφυγαν άγρια μεσάνυκτα και ούτε μια καληνύχτα.

Κάποτε πρέπει να γραφτεί η Ιστορία με τις μπόμπες χωρίς μπαρούτι. Τις νούλες μπόμπες. Τις μαϊμού. Τις μουσαντένιες. Τους παικταράδες, και δεν φταίνε οι ίδιοι, που ήλθαν και δεν ακούμπησαν. Μαλακίες. Τζάμπα κόπος να γραφτεί και να διαβαστεί η Βίβλος με τις κορυφαίες γκέλες των ομάδων στις μεταγραφές. Γιατί η γκέλα χρεώνεται αποκλειστικά στην ΠΑΕ. Και ξεβρακώνει την επιπολαιότητα, μην πούμε καμιά άλλη βαρειά κουβέντα, των φανατικών οπαδών.

Κανείς σοβαρός δεν θα πει από τα πριν ότι δεν έχει τύχη ο Τουρέ και ο Μαβράι. Πολύ περισσότερο ότι αμφισβητείται η αξία τους. Μιλάμε για άλλο φαινόμενο. Τον απόλυτο παραλογισμό. Τον μωροδισμό, τη συμπεριφορά βρέφους που χαίρεται όταν πιάσει στα χέρια του ένα δώρο, ας είναι ψεύτικο.
Έτσι που λες. Και να γνωρίζει ο άλλος ότι ο παικταράς είναι σάπιος, τελειωμένος πριν ακόμα φορέσει τη φανέλα της ομαδάρας του, θα πανηγυρίσει τον μεταγραφικό... θρίαμβο. Γιατί; Ψοφάει το αρρωστάκι να αυτοπαραμυθιαστεί. Δεν είναι… κορόιδο να περιμένει πρώτα να αποδείξει ο παικταράς τα κυβικά του στο γήπεδο. Κι αν δεν τον παίρνουν τα πόδια του, τότε ο οπαδός θα χάσει την ευκαιρία του χαβαλέ. Γι' αυτό το ρίχνουν στην τρελή και ποιος να τους πιάνει για τον παικταρά που πήρανε. Και δεν κωλώνουν με τίποτα. Δεν θέλουν καν να θυμούνται τα χθεσινά, τα φρέσκα ακόμα στραπάτσα που φάγανε στη μάπα.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ…