ΓΙΑ ΑΕΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΕΣ

 

Αν μιλάμε ποδοσφαιρικά κι όχι οπαδικά, η ΑΕΚ ξεχνάει την πρόκριση στους «16» του champions league. Στόχος είναι να παρουσιαστεί αγωνιστικά όσο γίνεται καλύτερα. Μόνον έτσι έχει τύχη να… προκριθεί. Αν παίξει με στόχο σώνει και καλά την πρόκριση, τότε θα σπάσει τα μούτρα της.

Στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη ζωή, δεν κυνηγάει κανένας το… στόχο. Απλά... έρχεται ο στόχος, επιτυγχάνεται, διότι το άτομο, και με λίγη τύχη, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των περιστάσεων.

Πρακτικά. Για να περάσει στην επόμενη φάση η ΑΕΚ θα χρειαστεί οπωσδήποτε δύο νίκες. Απόψε με την Μπενφίκα και στη συνέχεια με τον Άγιαξ, επίσης στο ΟΑΚΑ. Αντιληπτό ότι η Μπάγερν είναι εκτός συναγωνισμού. Για πλάκα έχει το τρίποντο μέσα- έξω και με τους τρείς αντιπάλους, ΑΕΚ, Άγιαξ, Μπενφίκα.

Αν, λοιπόν, έρθουν «Χ» στα μεταξύ τους παιχνίδια Άγιαξ (έχει 3 β. από το 3-0 επί της ΑΕΚ, φώτο) και Μπενφίκα (μηδέν βαθμούς, έχασε εντός 2-0 από Μπάγιερν) και η ΑΕΚ τους κερδίσει στην Αθήνα, τότε ο στόχος της πρωταθλήτριας μας είναι… απίθανο να μην πραγματοποιηθεί.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;