ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ

 

Μεγάλες ομάδες έχουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ομαδάρες. Μόνον; Και μεγάλους προέδρους. Ιστορικούς προέδρους. Προεδράρες. Μόνον; Και παικταράδες έχουμε.

Αυτό που δεν έχουμε είναι το… ποδόσφαιρο. Δεν παράγουμε ποδόσφαιρο. Δεν καλλιεργούμε ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε χώρα παραγωγής. Είμαστε χώρα εισαγωγής.

Η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών στο πρωτάθλημα είναι αλλοδαποί. Και οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι βήτα και γάμα διαλογής. Φτηνιάρικοι. Κι όμως οι ομαδάρες μας είναι ομαδάρες. Και οι ποδοσφαιριστές είναι παικταράδες. Και οι πρόεδροι, προεδράρες.

Να πούμε αλήθειες. Τη μεγάλη αλήθεια. ΟΥΔΕΙΣ απ’ όσους μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοβιομήχανους που είχε εμπλοκή με το ποδόσφαιρο δεν βοήθησε. Ποτέ! Ούτε την ομάδα του, ούτε το ποδόσφαιρο.
ΟΥΔΕΙΣ άφησε τίποτα πίσω του, εκτός από τα φράγκα του που ξόδεψε για να εξασφαλίσει δημοσιότητα και ανοχή κοινωνική. Αυτή είναι η αλήθεια.

Οι ομάδες, «μεγάλες» και μικρές, παραμένουν αυτές που ήταν. Ανυπόληπτες κοινωνικά, επίπεδο Β’ εθνικής στην Ευρώπη. Και για να μη βγάλουν τα μάτια τους μεταξύ τους έχουν ανάγκη την «επιτήρηση» της UEFA. Το κατέδειξαν χθες στη συνάντηση τους με την ‘’επιτροπή επιτήρησης΄΄ της UEFA.


Διαβάστε ακόμα:

ΗΤΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΕΓΙΝΕ ΣΕΡ