ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

 

Επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια ο Άρης, αλλά όχι για να κάνει σερί ηττών. Με Ολυμπιακό χθες έφτασε τις τέσσερις συνεχείς ήττες και την προσεχή αγωνιστική παίζει στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα. Την ομάδα που δείχνει πλέον να σφίγγει, να δένει και ήδη έβαλε στη σακούλα τον πρώτο βαθμό.

Έχει πολύ καλούς παίκτες ο Άρης. Στα δύσκολα, όμως, η ομάδα είναι χαμένη στο διάστημα. Καμιά συνοχή. Πέτυχε το γκολ ο Ολυμπιακός, που δεν είναι και το θηρίο της ζούγκλας, και δεν υπήρξε αντίδραση από πλευράς Άρεως. Ανησυχητικό.

Ένα γκολ στις τέσσερις ήττες. Αυτό κι αν λέει πολλά. Όπως το άλλο. Όταν ο Άρης έβαλε τσαμπουκά στο δεύτερο ημιχρόνιο ο Ολυμπιακός τα χρειάστηκε. Να, όμως, που ο καθυστερημένα ''παρών'' Άρης έγινε πάλι γρήγορα ''απών''.

Ποιος θα διαχειριστεί τη δουλειά στον Άρη; Ο φουκαράς ο Καρυπίδης είναι άκαπνος, δεν έχει την πείρα και τα κότσια. Το πρόβλημα προπονητή είναι φανερό. Ολοφάνερο. Βήτα κατηγορίας ο Πάκο Ερέρα, έτσι κι αλλοιώς, με δική του ή όχι ευθύνη έχει χάσει την εμπιστοσύνη από κάποιους παίκτες. Στο πρόγραμμα να έρθουν τα ζιζάνια ''Γιατι δεν παίζω εγώ'', ''Μ΄αδικείς''. Τα γνωστά που τα γεννάνε τα άσχημα αποτελέσματα.

Για την Βαβυλωνία στον Άρη δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αντιμετωπιστεί παρά να προχωρήσουν στην αλλαγή προπονητή.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΜΠΑΡΤΣΑΣ ΤΟ 0-1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ