ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ… ΠΑΙΡΟΖ

 

Ποιος το περίμενε. Ότι αυτός ο Παναθηναϊκός, ο προδομένος από τον μεγαλομέτοχο του, που συνεχίζει παράνομα στο πρωτάθλημα και με ρόστερ της απελπισίας και της απόλυτης λιτότητας, θα έκανε 6 νίκες και 3 ισοπαλίες. Μια ήττα μονάχα στην Τούμπα από το φαβορί του τίτλου, τον ΠΑΟΚ. Και τα δυο Χ τα πήρε από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ και εκτός από τον Ολυμπιακό. Και τι συμβαίνει;

Κάποιοι απίθανοι παραγνωρίζουν το αγωνιστικό θαύμα, να πρωταγωνιστεί η ομάδα στο πρωτάθλημα παρά τους μείον 6 και να τα βάζουν με τον… εξαφανισμένο Πάιροζ. Ανατριχιαστικό. Αποκρουστικό. Και μιλάμε για παναθηναϊκούς, για φιλοπαναθηναϊκούς.

Ο Ταϊλανδός δεν έχει καμιά σχέση με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι τίποτα. Απόφαση του. Δικαίωμα του. Όποτε κρίνει εκείνος θα γίνει, αν γίνει αφεντικό στην ΠΑΕ, σόλο ή ρεφενέ με τον Αλαφούζο.

Όταν, λοιπόν, σύμφωνα με τα συμφέροντα του, τα προσωπικά κι όχι της ΠΑΕ, κι αυτό είναι θεμιτό, ο Πάιροζ εμπλακεί με τον Παναθηναϊκό, τότε οι κύριοι απίθανοι να τον κρίνουν. Σήμερα γιατί ασχολούνται μ’ αυτόν. Μ’ έναν ξένο. Και, κυρίως, γιατί έτσι απαξιώνουν την απίστευτη πορεία της ομάδος.

Μια κουβέντα αξίζει. Στο ντόπιο ποδόσφαιρο έχουν λόγο άτομα νοσηρής αντίληψης. Έχουν κολλήσει σα βεντούζες στις ΠΑΕ και πουλάνε μούρη ως δημοσιογράφοι, οργανωμένοι, παρατρεχάμενοι λογής λογής, ενώ δεν γνωρίζουν τι είναι ποδόσφαιρο και γιατί το έχει ανάγκη η κοινωνία.