Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ... ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Αυτό το παιχνίδι στη Ξάνθη δεν χανόταν για τον Ολυμπιακό. Από το πρώτο λεπτό κιόλας οι γηπεδούχοι σήκωσαν τα χέρια. Δεν είχαν την παραμικρή απαίτηση για αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός έπαιζε μόνος του. Άλλαζε τη μπάλα εύκολα, δίχως την παραμικρή πίεση από τον αντίπαλο.

Ήταν τέτοιο το σκηνικό υπέρ του Ολυμπιακού που η όποια αγωνιστική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε πάει περίπατο. Τόσο ξεκούραστα πήγαινε το έργο για πάρτη του Ολυμπιακού. Κι όμως! Το ημίχρονο πιθανόν να έβρισκε προηγούμενη την Ξάνθη, με μία κλασική ευκαιρία.

Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες αλλά έπαιζε ανεύθυνα. Με μια σιγουριά ότι έτσι κι αλλιώς θα κερδίσει έναν αντίπαλο που ενδιαφερόταν μόνον να αμύνεται, όμως αποτελεσματικά διότι ο Ολυμπιακός δεν είχε ρυθμό. Ούτε ταχύτητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός το έκανε ροντέο. Φάουλ, νεύρα, λάθη. Γιατί; Κι όταν η Ξάνθη σκόραρε, έγινε το 1-0, τότε ήταν που ο Ολυμπιακός σχεδόν αποσύρθηκε του αγώνα. Και μετά το 1-1 πάλι η Ξάνθη που κρατούσε δεύτερο ρόλο στο παιχνίδι με θαυμάσια ανάπτυξη, ένα-δυο καπάκι με ένα ακόμα ωραίο συνδυασμό παραλίγο να κάνει το 2-1.

Τελικά, στο ξενέρωτο παιχνίδι, παρά την κρισιμότητα του για τον Ολυμπιακό, το μόνο ευχάριστο, μετά τη… λήξη του αγώνα, ήταν οι σέλφυ που τράβηξαν πιτσιρικάδες της Ξάνθης με τον Σλοβάκο παίκτη Γέντρισεκ.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ... ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ