ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ

 

Όταν χορτάσει η ψείρα βγαίνει στο σβέρκο. Έτσι και ο ΠΑΟΚ. Χορτάτος είναι με την πρωτοπορία του στη βαθμολογία του πρωταθλήματος μετά 13 αγώνες. Και σαν τη ψείρα που δεν πεινάει πια, σταματάει να κρύβεται. Μαγκιά!

Στην Ελλάδα κουνάει την ουρά του ο ΠΑΟΚ, στην Ευρώπη τρώει χώμα. Τέσσερις ήττες στα 4 τελευταία ματς στην Τούμπα. Ένα γκολ έφαγε από την Τσέλσυ, δυο από την Βίντι, τρία από την Μπάτε και τέσσερα από την Μενφίκα. Το πισωγύρισμα.

Στην Τούμπα ο αυριανός πρωταθλητής ΠΑΟΚ έπαιζε την πρόκριση κόντρα με την πρωταθλήτρια Λευκορωσίας. Τη ομάδα που είχε κερδίσει 4-1 στη έδρα της. Και, τελικά, η χορτάτη ψείρα γνώρισε πάλι την ήττα.

Ημίχρονο 0-3 κάτω από αποδοκιμασίες για τους δημόσιους υπαλλήλους του Ιβάν. Ένας ΠΑΟΚ που δεν βλεπόταν. Στην επανάληψη η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική. Διαψεύστηκαν οι… υποψίες ότι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπάθησαν στο ημίχρονο να κάνουν «συμφωνία» να σταματήσει το σκορ στο 3-0, να μην βάλουν άλλο γκολ οι αντίπαλοι.

Χρειάστηκε να μειώσει ο Μπρίγιοβιτς σε 3-1 το 59 και μετά από τρία λεπτά να μείνει με δέκα η Μπάτε, για να τουμπάρει ολότελα το παιχνίδι. Να πιέζει ο ΠΑΟΚ, χωρίς μα έχει κέφι, και να περιοριστεί στην περιοχή της η Μπάτε.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΠΑΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ… 1960