Ο ΠΑΟΚ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ

 

Και τώρα, εδώ και ένα τέταρτο της ώρας τουλάχιστον, ο ΠΑΟΚ τρέχει και δεν φτάνει. Να καλύψει το κενό του σκόρερ της ομάδας που την έκανε για τα αραβικά εμιράτα. Ζόρικα τα πράγματα.

Είναι και το θέμα των εντυπώσεων. Ένας παίκτης, που δεν είναι πρώτης γραμμής σύμφωνα με τα μέτρα του άλφα επιπέδου στην Ευρώπη, την κοπάνησε διότι βρήκε καλύτερο αφεντικό. Κι ας λένε ότι είναι... αχάριστος στον Ιβάν που του είχε, λέει, υποχρέωση, διότι του είχε ξηγηθεί σπέσιαλ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Αυτά είναι μόνο για πρωϊνατζήδικα των καναλιών. Αν φέρθηκε κυπάρικα ο Ιβάν στον Σέρβο, αυτό έγινε για το καλό του ΠΑΟΚ. Δεν κατάλαβα. Φιλανθρωπικό ίδρυμα είναι η ΠΑΕ και κάνει χάρες και ρουσφέτια; Και γιατί ο Πρίγιοβιτς δεν αποχαιρέτησε την οικογένεια Σαββίδη, άλλο αυτό. Με τι ασχολούνται! Μήπως έπεσε καμιά ''απειλή'' όταν έγινε γνωστό πως θα... δραπετεύσει ο παίκτης. Αποκλείεται. Μια φορά εκτροχιάστηκε ο Ρώσος και μπήκε ''μέσα'' με το κουμπούρι.

Επί του θέματος. ''Υποχρεωμένος'' ο ΠΑΟΚ να βρει αντικαταστάτη του Πρίγιοβιτς. Πάνω στην τούρλα της δύσκολης μεταγραφικής περιόδου που είναι ο Ιανουάριος. Καθόλου εύκολη δουλειά. Να ψάχνεις τον κατάλληλο παίκτη κάτω από πίεση, να τον βρεις και να συμφωνήσεις οπωσδήποτε. Και για να καλύψεις το κενό, και για να μετριάσεις τις εντυπώσεις από την απώλεια του Σέρβου γκολτζή.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΛΕΚΟ, ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!