ΑΤΖΑΜΗΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

 

Καμιά έκπληξη για την ήττα στη Λαμία του Παναθηναϊκού. Ό,τι μπορούσαν οι παίκτες του το έκαναν, αλλά αυτά που έδειξαν δεν ήταν αρκετά για να πάρουν τη νίκη. Ακόμα και με αντίπαλο που αγωνίστηκε φοβισμένα σα μια κλασική επαρχιακή ομαδούλα, παρ’ ό.τι δεν υστερεί σε τίποτα από τον Παναθηναϊκό, εκτός από το… βάρος της φανέλας.

Θλιβερό το θέαμα της Λαμίας να έχει αποσυρθεί στα καρέ της, το τελευταίο τέταρτο, για να προστατεύσει τόσο μοιρολατρικά και κομπλεξικά το 1-0. Και να έχει παραδώσει ολότελα το παιχνίδι στον αδέξιο και χωρίς αυτοπεποίθηση Παναθηναϊκό.

Βρήκε τις ευκαιρίες να κάνει γκολ ο Παναθηναϊκός, αλλά του έλειπε η αυτοσυγκέντρωση. Εύκολα θα πει κανείς ότι στάθηκε… άτυχος. Το σωστό είναι ότι ήταν ατζαμής. Γιατί σε δυο τουλάχιστον περιπτώσεις το γκολ δεν χανόταν ούτε από κάποιον που δεν είναι ποδοσφαιριστής.

Από την άλλη, ''τυχερή'' στάθηκε η Λαμία. Σκόραρε με απίθανη εκτέλεση και ''με τη μια'' μακρινό σουτ, ενώ ο σκόρερ πιεζόταν από αντίπαλο. Ο τρόπος που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ο Αργεντινός Μπερτόλιο έχει πιθανότητες επιτυχίας μια στις 22. Του ''έπιασε'' το τούβλο κι έτσι κέρδισε η Λαμία, μπερδεμένη πάντα στη σφαγή για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ... ΒΡΗΚΑΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΙΒΑΝ