Η ΚΑΛΗ ΖΑΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΑΕΚ

 

Στο ποδόσφαιρο μιλάνε τα αποτελέσματα. Η νίκη και η ήττα αποφασίζουν για την τύχη προπονητή και παικτών. Πρώτα τα αποτελέσματα, ίσως μόνο αυτά.

Ακόμα κι όταν τα πράγματα φτάσουν στην κόψη του ξυραφιού, το αποτέλεσμα ενός μονάχα παιχνιδιού ορίζει το παρόν, ίσως και το μέλλον ενός επαγγελματία, πέραν από τα όποια προσόντα του. Ας είναι μέχρι σήμερα πετυχημένος, αποτυχημένος. Ικανός, ανίκανος. Μας κάνει, δεν μας κάνει.

Ο Ολυμπιακός χάνει από τον ΠΑΟΚ και δεν κερδίζει την Δυναμό Κιέβου. Με απόδοση χάλια. Και με την ΑΕΚ είναι ακόμα χειρώτερος, στο πρώτο ημίχρονο. Αποσύρεται στα αποδυτήρια μ’ ένα γκολ στην πλάτη.

Όλα μαύρα, όλα σκοτεινά για τον Ολυμπιακό. Το 0-1 έγινε 4-1 κι όλα έλαμψαν υπέροχα. Ένα 45λεπτο αρκεί να φτιαχτεί αμέσως ο βιότοπος παράδεισου. Ν΄ αλλάξουν τα πάντα. Προς το παρόν, πιθανόν. Οι αποδοκιμασίες της εξέδρας να μετατραπούν σε επιδοκιμασίες. Από τη μια στιγμή στην άλλη. Στο ίδιο το ματς.

Νόμος της μπάλας. Το αποτέλεσμα σ’ ένα μονάχα ματς λειτουργεί σαν καλή ζαριά. Τις εξάρες που τα μαζεύουν όλα στο τραπέζι. Ζαριά που δίνει, στις εντυπώσεις βέβαια, κέρδος και ρεφάρει γκέλες, αποτυχίες του πρόσφατου χθες.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΑΕΚ Η ΤΕΣΣΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ