ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΜΑΥΡΟΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ

 

Δεν άκουσε καλά ο κόσμος του Παναθηναϊκού την αλλαγή Βασίλη Κωνσταντίνου με Μάνο Μαυροκουκουλάκη στην προεδρία της ΠΑΕ. Κατ’ αρχήν για ποια... αλλαγή μιλάμε; Όταν οι δυο τους είναι η ημέρα με τη νύχτα. Ουδεμία σχέση. Απίθανο να βρει κανείς έστω και κάτι απλό που να τους βάζει στην ίδια κατηγορία. Πέρα απ’ αυτό.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δικαιολογημένα απορεί για την απόφαση του Αλαφούζου να αλλάξει πρόεδρο η ΠΑΕ. Για ποιο λόγο; Δεν ασχολούνται με τον Μαυροκουκουλάκη. Τα έχουν με τον Αλαφούζο. Επειδή ο καναλάρχης είναι το αφεντικό της εταιρείας. Το αν ο ίδιος εμφανίζεται ή όχι, είναι αδιάφορο. Ο Αλαφούζος ήταν και παραμένει ο μεγαλομέτοχος

Υπ’ όψιν, κι αξίζει να σταθεί κανείς, όχι στο γιατί ο Μαυροκουκουλάκης, επί Αλαφούζου, είχε επιστρέψει στο Παναθηναϊκό, αλλά γιατί είχε παραιτηθεί. Σημειώνω μόνον ότι «μίστερ Μάνος» εγκατέλειψε μετά τη μαϊμού δημόσια αποχώρηση του Αλαφούζου. Όταν δήλωσε ότι ''Φεύγω, δεν μπορώ άλλο να πληρώνω…''.

Ο Μαυροκουκουλάκης αναλαμβάνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Προφανώς δεν πρόκειται για… αντικαταστάτης του Κωνσταντίνου, γιατί ο τερματοφύλακας δεν είχε εξουσίες. Ο βετεράνος Μαυροκουκουλάκης ναι μεν θα έχει την ευθύνη του μαγαζιού, στο οποίο όμως άλλος είναι ιδιοκτήτης. Ο Αλαφούζος.

Στερούνται σοβαρότητας αυτά τα περί σχέσης Μαυροκουκουλάκη και… Βαρδινογιάννη. Ανύπαρκτο θέμα. Ο μίστερ Μάνος, πρώτα ήταν «αντιπολίτευση» της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια για πολλά χρόνια εξέχον στέλεχος στην ΠΑΕ, με τις ευλογίες του Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Ο πολύπειρος Μαυροκουκουλάκης άρχισε να εκπροσωπεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τον μακαρίτη Ανδρέα Βγενόπουλο, μόνον όταν ο τραπεζίτης σταμάτησε το «αντάρτικο» κατά των Βαρδινογιάννηδων. Πιο συγκεκριμένα όταν οι Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πατέρας έκαναν τον πολυμετοχικότητα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ