ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ ΔΕΝ… ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

 

Η ΑΕΚ είναι το φαβορί. Και λοιπόν; Κι ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί με την Λαμία. Άσε τον Παναθηναϊκό, δεν υπολογίζεται ο αποκλεισμός του από τη Λαμία. Παναθηναϊκός είναι, αλλά πλέον μόνο στο όνομα, στο γήπεδο είναι εκτός κόλπου. Κι όταν αγωνιστικά η Λαμία δεν μειονεκτεί του Παναθηναϊκού, η πρόκριση της καταγράφεται απλά ως μια επιτυχία. Όχι σαν έκπληξη, όπως στην περίπτωση του αποκλεισμού του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, επειδή είναι ΑΕΚ και πρωταθλήτρια, έχει το πρώτο λόγο στις προβλέψεις. Με αντίπαλο την Λαμία στα ημιτελικά του κυπέλλου είναι το φαβορί. Τι σημαίνει αυτό; Όχι, βέβαια, ότι δεν είναι δυνατόν να πάρει την παρτίδα η Λαμία. Ότι είναι... απαγορευτική η πρόκριση της Λαμίας.

Καλή ομάδα η Λαμία. Στρωμένη. Κι ότι έφτασε μέχρι εδώ, στους «4» του κυπέλλου, πιστοποιείται η ιστορική της επιτυχία από τη μία και από την άλλη η διοικητική της ανεπάρκεια. Δεν είχε υπομονή, δεν εμπιστευόταν την ομάδα της και γι’ αυτό έλυσε τη σύμβαση με τον προηγούμενο προπονητή (Μπάμπη Τενέ). Στη φώτο από τη ρεβάνς Ολυμπιακού- Λαμίας 0-1.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΠΑΕ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ