ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

 
Τελείωσε το πρωτάθλημα με νικητή τον ΠΑΟΚ, και για να πουλήσουν κανά φύλλο παραπάνω τα ΜΜΕ το ' χουν ρίξει στην τρελή. Κοροϊδεύουν τον κοσμάκη με το παραμύθι ότι η παοκάρα, η μόνη ομάδα στην Ευρώπη, το πήρε αήττητη. Δεν υπάρχει αυτό. Δεν λέγεται αυτό.
Βεβαίως ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα χωρίς να χάσει παιχνίδι. Και, μάλιστα, έκανε 26 νίκες, άλλη επιτυχία αυτή. Στην Ελλάδα, όμως! Δεν ξέρω πόσες νίκες και πόσες ισοπαλίες θα έπιανε στο ελληνικό πρωτάθλημα η πρωταθλήτρια π.χ. Ισπανίας και Αγγλίας. Όπως είναι άγνωστος ο λογαριασμός του ΠΑΟΚ αν συμμετείχε στο πρωτάθλημα Γαλλίας και Γερμανίας. 
Όταν σπατουλάρουν ότι ο ΠΑΟΚ πήδηξε την Ευρώπη όλη, διότι μόνο αυτός τερμάτισε χωρίς ήττα στην... Ελλάδα, πέφτει το δούλεμα του αιώνα. Έχασε και η Μακάμπη του Ισραήλ, που έχει προπονητή τον πρώην του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς, καί έδεσε το γλυκό. Ποια Μπαρτσελώνα και Λίβερπουλ, αυτές κι άλλες είναι κατώτερες του ΠΑΟΚ, αφού γνώρισαν την ήττα από τον Παναιτωλικό και τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Λεβαδειακό, που τους κέρδισε ο πρωταθλητής Ελλάδος.
Στη φώτο, από το ματς φινάλε του πρωταθλητή της Ελλάδος κι όχι της Ευρώπης στα Γιάννενα, το 2-0 στον ΠΑΣ.
Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΙΟ