ΤΟ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ

 

Ο βρώμικος θέλει να βγάλει από τη μέση τον επίσης βρώμικο και βάζει μπροστά το γνωστό κόλπο από τότε που βγήκαν οι λάσπες στους δρόμους. Η μια λέρα κατηγορεί με όλους τους τόνους την άλλη λέρα και σχεδόν καταφέρνει να πείσει: Ότι ο αντίπαλος είναι πράγματι διεφθαρμένος ενώ ο ίδιος ψυχή και σώματι ενάντια στη διαφθορά, την διαπλοκή. Ο μεν αντίπαλος δουλεύει στο παρασκήνιο, ο δήθεν σταυροφόρος της εξυγίανσης είναι αδιαπραγμάτευτα υπέρ της διαφάνειας.

Το γνωστό σενάριο στο γήπεδο της πολιτικής. Επιβεβαιωμένο σε κάθε περίπτωση από όλες τις κυβερνήσεις. Προεκλογικά καταγγέλλουν ασταμάτητα τα σκάνδαλα και μόλις γίνουν κυβέρνηση πρωταγωνιστούν σε πιο μεγάλα σκάνδαλα οικονομικά.

Ο πρώην επί σειρά πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν μέχρι προχθές διευθύνων σύμβουλος της διοργανώτριας του πρωταθλήματος, της super league. To σκάνδαλο. Ποιο είναι το σκάνδαλο και δεν τιμάει όλους εκείνους που μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα με την... εξυγίανση;

Έκπτωτος ο Γκαγκάτσης από τη λίγκα γιατί βρέθηκε ένοχος τελεσίδικα και αμετάκλητα στο σκάνδαλο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ΕΠΟ. Οι ΠΑΕ που πρωταγωνίστησαν, που έδωσαν... αγώνα να αλλάξει η διοίκηση της ομοσπονδίας, όπως και ο υπουργός του σύριζα Βασιλειάδης με τον πρόεδρο της ΕΠΟ έκαναν το κορόιδο στην έκπτωση του Γκαγκάτση.

Το θέμα δεν είναι αν πράγματι είναι ένοχος ή υπήρξε θύμα ο Γκαγκατσης. Αλλά η προκλητική υποκρισία των ''εξυγιαντών'' και η υπεκφυγή τους να αντικαταστήσουν, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία άνθρωπο υπόλογο στη δικαιοσύνη.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ