ΤΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

 
Οι ποδοσφαιριστές που έχουν μετατραπεί σε πολεμικές μηχανές και μηχανάκια παραγωγής χρηματικών κερδών, χρειάζονται ξεκούραση. Δεν υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας που ισχύει για όλους, γιατί ο καθένας τους αποτελεί μια ξεχωριστή μονάδα. Άλλος έχει διακοπές 15 ημέρες, άλλος ένα μήνα κι΄ άλλος περισσότερο. Αλλά ποτέ δεν επιτρέπεται να είσαι σε απραξία. 
 
Και μόλις γυρίσουν από διακοπές – αρχίζουν οι προπονήσεις και η προετοιμασία. Η μεταβατική φάση ανάμεσα σε δύο σεζόν είναι σημαντική. Αρκεί να μάθει κανείς ότι ένας μήνας απραξίας φτάνει για να χάσει ο ποδοσφαιριστής ότι απέκτησε όλη την χρονιά με πολύ κόπο στην προπόνηση, για να καταλάβει το πόσο σημαντική είναι η προπόνηση στην Μεταβατική περίοδο. Η φυσική κατάσταση δύσκολα κερδίζεται και εύκολα χάνεται.
 

Και οι ποδοσφαιριστές λατρεύουν για τις διακοπές τους τα νησιά και κάποιους κοσμοπολίτικους προορισμούς. Η Ίμπιζα, το Μαϊάμι, τα νησιά Barbados και η Μύκονος είναι μέσα στα must.

Οι ποδοσφαιριστές αρέσουν. Είναι νέοι, πετυχημένοι, πλούσιοι, διάσημοι και σέξυ… Τέλος. Μια γυναίκα δεν θέλει κάτι περισσότερο. Ή μάλλον, αν θέλει κάτι περισσότερο, ας προσανατολιστεί προς πανεπιστημιακούς κύκλους… Εδώ έχουμε ποδοσφαιριστές με μαγιό σε διακοπές. 
 
Ο Cristiano Ronaldo κάνει από τις μεγαλύτερες διαφημίσεις- και από τις καλύτερες – για την Ελλάδα. Αγαπάει πολύ την Ελλάδα και το αποδεικνύει που έρχεται συνέχεια για διακοπές στα…

 Η συνέχεια του φωτορεπορτάζ εδώ: nikosonline.gr