ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Να τον δικαιολογήσουμε τον φρεσκοδήμαρχο των Αθηναίων που με το καλημέρα έπεσε στο... μέλι της δημοσιότητας δείχνοντας κινητικότητα για το γήπεδο του... Παναθηναϊκού. Για μια ανύπαρκτη ιστορία, κι όχι μόνον! Μια ιστορία πολυμεταχειρισμένη, που όμως προσφέρεται για επικοινωνιακή εκμετάλλευση.

Όχι, είναι αδικαιολόγητος ο νέος δήμαρχος που χάνει τον καιρό του για μια υπόθεση που δεν είναι προτεραιότητα. Και στο φινάλε δεν είναι ο Δήμος εκείνος που έχει υποχρέωση να τρέξει το εν λόγω πρότζεκτ. Κανένας δήμαρχος και καμιά κυβέρνηση δεν έφτιαξε το γήπεδο του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, και της ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια. Ο Κόκκαλης το άρχισε και το τελείωσε. Ο Μελισσανίδης το άρχισε και το ολοκληρώνει.

Βεβαίως το κράτος ή ο δήμος θα συνδράμουν στο βαθμό που τους επιτρέπουν τα θεσμικά τους όρια, αλλά μέχρι εκεί. Το γήπεδο θα το κάνει ιδιώτης. Με ιδιωτικά κεφάλαια. Ο Μπακογιάννης βγήκε δήμαρχος στη πιο φρικτή πρωτεύουσα της Ευρώπης. Αν ρωτήσει τους τουρίστες θα μάθει αυτό που οφείλει να... γνωρίζει. Ότι έχει να κάνει δουλειά. Όσο για το γήπεδο, δεν είναι αυτός που ασχοληθεί. Μην τρελαθούμε. Ποιος, λοιπόν, ο λόγος να φωτογραφίζεται με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο;

Για να γίνει το γήπεδο χρειάζονται λεφτά. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι χρεωμένη και δεν υπάρχει φράγκο να δώσει. Ποια τράπεζα να δανειοδοτήσει την ΠΑΕ ή τον Ερασιτέχνη; Ας ρωτήσει την μάνα του ο Μπακογιάννης γιατί δεν προχώρησε το... γήπεδο, όταν η κυρία Ντόρα ήταν δήμαρχος, το 2003. Εκτός της Ντόρας, ένα κάρο υπουργοί έδειξαν... ενδιαφέρον για το γήπεδο που θα γινόταν στο Ελληνικό ή στο Βοτανικό. Ο Τσίπρας πρόλαβε και το... έκτισε στο Γουδή.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕ ΝΔ