ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΣΗ ΠΡΩΤΑ Η ΤΟΥΜΠΑ

 

Η Τούμπα θα είναι τίγκα στο παιχνίδι με τον Άγιαξ. Γνωστό αυτό. Όπως γνωρίζουμε ποιοι ποδοσφαιριστές θα βγουν από την καταπακτή, και τον διαιτητή, και την ώρα θα ξεκινήσει το έργο που θα παρακολουθήσουμε από την τηλεόραση. Αυτό που κανείς στη γη δεν ξέρει, ούτε και μπορεί να προβλέψει, είναι πως θα κυλήσει το ματς και ποιο το τελικό αποτέλεσμα.

Χάνει στο Άμστερνταμ από την Ρεάλ ο Άγιαξ και στη ρεβάνς κλείνει το σπίτι της βασίλισσας με νίκη 4-1. Τρελαίνεσαι. Κερδίζει 1-0 στο Λονδίνο την Τοτέναμ ο Άγιαξ και στην έδρα του προηγείται 1-0 στην ρεβάνς. Τελικά; Προκρίνεται η αγγλική ομάδα με 3-2 και χατ τρίκ του Βραζιλιάνου Λούκας. Γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα; Παραγίνονται.

Το 2010 ο ΠΑΟΚ παίρνει 1-1 στο Άμστερνταμ και στη ρεβάνς κάνει γρήγορα το 1-0 με τον Αθανασιάδη, ο οποίος στη συνέχεια χάνει άχαστο γκολ και δεν γίνεται το 2-0. Τελικά, ο Αίαντας κέρδισε 2-1 στην Τούμπα και προκρίθηκε. Τα γκολ στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου και στο 87 με πέναλτυ.

Το 2016 πάλι ο ΠΑΟΚ δίνει το πρώτο ματς στην ολλανδική πρωτεύουσα και πάλι παίρνει 1-1. Στην Τούμπα πάλι βάζει πρώτος γκολ, ενωρίς με Βιεϊρίνια, χάνει πέναλτυ ο Ίβιτς και, τελικά, με 3-3 προκρίνεται ο Άγιαξ.

Σ' αυτή τη δόση το πρώτο παιχνίδι γίνεται Θεσσαλονίκη. Τι θα γίνει; Το μαντολάτο στον κύριο, που έδωσε τη σωστή απάντηση.


Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ!...