Η ΑΕΚ ΠΑΛΙ ΤΥΧΕΡΗ ΣΤΑΘΗΚΕ, ΜΟΝΟ 3-1

 

Το σκηνικό στο χθεσινό ΟΑΚΑ. H μπάλα βρίσκεται στα πόδια ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ που δίνει την εντύπωση του δυστυχισμένου ατόμου. Ποιος ξέρει τι προσωπικό ζόρι τραβάει ο φουκαράς, λέω για τον δυστυχή επαγγελματία με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ποια οικογενειακά ή ερωτικά προβλήματα τον ταλαιπωρούν.

H μπάλα, λοιπόν, βρίσκεται στα πόδια ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και είναιο ολοφάνερο πως δεν ξέρει τι να την κάνει. Την διώχνει κι αυτή, η μπάλα καταλήγει σε αντίπαλο. Ή σε συμπαίκτη τον οποίον έχουν μαρκαρισμένο δυο αντίπαλοι.

Αυτή ήταν η χθεσινή ΑΕΚ με την τούρκικη αντίπαλο της, λίγο, όχι πολύ πιο άσχημη απ' όσο στο 1-1 με την καλύτερη της Κραϊόβα.

Τυχερή πάλι η ΑΕΚ. Έχασε μόνο 3-1, και δεν θα ήταν έκπληξη να έφευγε με έξι γκολ. Τυχερή όπως στη ρεβάνς με τη ρουμάνικη ομάδα, που και σ' αυτήν έδωσε δικαιώματα.

Η μπάλα στα πόδια των παικτών της Τραμπζονσπορ και στο γήπεδο έβλεπες μπάλα, με ρυθμό και σκοπό. Η μπάλα στα πόδια των παικτών της ΑΕΚ και επιτόπου το παιχνίδι κατέβαζε γκάζια. Θα ήταν λάθος να πει κανείς ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα για χαμηλές πτήσεις. Μεγάλο λάθος. Αυτή η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ (;)