ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

 

Δυο παιχνίδια στα μέτρα του είχε ο Άρης στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Με ΟΦΗ εντός και με Βόλο εκτός. Με τον πρώτο που παρέμεινε στην κατηγορία μετά από μπαράζ και με τον δεύτερο τον νεοφώτιστο. Αντί να κάνει λογαριασμό 6 πόντους, η ομάδα πήρε μόλις ένα. Η παραίτηση Παντελίδη δεν οφείλεται στην αποτυχημένη βαθμολογική συγκομιδή. Ο προπονητής το σκεφτόταν να εγκαταλείψει αμέσως μετά το βαρύ 3-0 από την Μόλντε, το πρώτο δεκαήμερο Αυγούστου. Γιατί;

Ο Άρης είναι αυτό που λέμε μεγάλη ομάδα. Έχει σήμα η φανέλα του, άρα είναι ''υποχρεωμένος'' να πρωταγωνιστεί. Έστω και με ρόστερ από παικτάκια, με προπονητάκο, με μεγαλομέτοχο φουκαρά. Και έχει βάρος η φανέλα διότι ο Άρης κυκλοφορεί και οπλοφορεί με κόσμο. Με πολύ κόσμο οπαδικό. Ο όγκος, λοιπόν, των αρειανών είναι που ορίζει τον πήχυ του στο πρωτάθλημα.

Ο Παντελίδης. Λίγος σαν άτομο, δεν κατάφερε να γίνει αφεντικό στα αποδυτήρια. Να παίρνει αυτά που ζητάει από τους ξένους ποδοσφαιριστές. Δεν κρίνεται προπονητικά ο 54χρονος σεμνός επαγγελματίας, αλλά το έλλειμμα του ως προσωπικότητα δεν τον βοήθησε να επιβληθεί στους υφισταμένους του ποδοσφαιριστές. Και επειδή το ένοιωθε, και τον πονούσε ότι η προπονητική σκέψη, το πλάνο του για κάθε παιχνίδι δεν έφτανε στους περισσότερους που χρησιμοποιούσε, αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Ήταν μια απόφαση καριέρας. Γιατί με την παραίτηση του ο Παντελίδης κλείνει ο ίδιος το δρόμο να βρεθεί αύριο σε ομάδα με περισσότερο κόσμο, στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑΣ!