ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ... ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

 

Βρήκε άλλον προπονητή η ΕΠΟ για να ανατρέψει την κατάσταση στην εθνική, και να καταφέρουν, παίκτες και ο αντικαταστάτης του Άγγελου Αναστασιάδη, να προκριθούν στο Ευρώ του 2020. Χθες η ελληνική ομάδα έχασε για τέταρτο στη σειρά αγώνα, από ομάδα Β' εθνικής στην Ευρώπη, την Φινλανδία, και επιτόπου έσκασε το γνωστό κόλπο των αιώνιων φουκαράδων. Πάμε για... ανανέωση, αλλαγή, να κτίσουμε το αύριο.

Η απόλυτη φαιδρότητα. Σε συνδυασμό με την καραμπινάτη απάτη. Αυτός που δεν ξέρει από κτίσιμο, που δεν θέλει κτίσιμο, να κοροϊδεύει τον ίδιον του τον εαυτό, ότι θα ξεκινήσει από την αρχή, με πρόγραμμα και οργάνωση,επιχείρηση που τον... αρρωσταίνει, που δεν του ταιριάζει.

Το παραμύθι της ''αλλαγής'', όμως, παίζεται σταθερά εδώ και μισό αιώνα στη δημόσια ζωή του Έλληνα, διότι επιτόπου διαγράφει ευθύνες και κουβαλάει την... ελπίδα.

Απέτυχε η ποδοσφαιρική Ελλάδα να προκριθεί στο Ευρώ 2016, στο μουντιάλ του 2018, σήμερα ο αποκλεισμός από το Ευρώ 2020 είναι περισσότερο... πανηγυρικός, αλλά δεν τρέχει κάστανο. Η εθνική... ΘΑ κτιστεί από την αρχή.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΕΡΔΙΣΕ, ΕΒΑΛΕ 100 ΠΟΝΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΑ ΝΑ... ΕΧΑΣΕ