ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟ... ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ

 

Τον ρώτησα αν θα δει απόψε το... Λιχνενστάιν; Και ο δικός σου μου είπε ''Θα δω την εθνική ομάδα... ''. Δεν τον αφήνω εύκολα, του βγαίνω απ' αριστερά. Ναι, αλλά η ελληνική ομάδα παίζει με την ομαδίτσα το δουκάτο, κομητάτο, τέλος πάντων με το ανυπόληπτο ποδοσφαιρικά Λιχτενστάιν.

Τον συνέλαβα προβληματισμένο. Μάλλον φοβισμένο, μήπως τον μπερδέψω και δεν έχει λογική εξήγηση γιατί να χάσει την ώρα του σ' ένα εντελώς αδιάφορο ματσάκι. Έτσι είναι. Σε ποδοσφαιρική συνάντηση δεν συμμετέχει μονάχα μια πλευρά. Αν, λοιπόν, και οι ομάδες δεν πάνε για τίποτα, και η μια είναι ο κομπάρσος των κομπάρσων, ποιος ο λόγος να δει κανείς τέτοιο ματς.

Και να μην έχει να κάνει κάτι άλλο κάποιος, ψάχνει μήπως την ίδια ώρα υπάρχει ταινία αξιόλογη σ' άλλο κανάλι. Σιγά που θα χάσει το σπέσιαλ θέαμα, την κόντρα του πεθαμένου με τον ανύπαρκτο.

Τελειωμένη είναι η εθνική, ήδη έχει τρεις ήττες σερί στον όμιλο. Μήπως χάσει και από το Λιχτενστάιν! Αυτό ο δικός μου, ας το βάλει στο λογαριασμό. Θα αντέξει μια ακόμα ήττα, μάλιστα εντός έδρας από το... Λιχτενστάιν. Που δεν είναι πιο κάτω από τα... Νησιά Φερόε, για να μη ξεχνιόμαστε μας είχαν κερδίσει στο Καραϊσκάκη.

Διαβάστε ακόμα:

ΧΑΣΑΜΕ ΠΑΡΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ... ΕΡΤ