ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ... , ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!

 

Είμαι, λέει, δημοκράτης. Είμαι προοδευτικός. Είμαι ανεξάρτητος. Σύμφωνοι. Είσαι πράγματι αυτό που λες ότι είσαι. Χέστηκα! Όπως το λέω. Γιατί; Επειδή ναι μεν πράγματι πιθανόν να είσαι αυτό που λες ότι είσαι, αλλά δεν αποκλείεται να είσαι άχρηστος. Ανίκανος. Λαμόγιο του κερατά.

Δεν κατάλαβα. Ανιστόρητος είναι αυτός που δεν λέει ''Χέστηκα'' επειδή κάποιος λέει και ίσως ισχύει ότι ανήκει σε μια άλφα παράταξη. Κάνει παιχνίδι κουβαλώντας μια άλφα ταμπέλα.

Απατεώνες κυκλοφορούν σ' όλα τα κόμματα. Καθάρματα σ' όλες τις ιδεολογίες. Ποιος το λέει; Η Ιστορία το λέει.

Να μην κερδίσουμε, ρε, ούτε το Λιχτενστάιν στην Αθήνα (φώτο); Ε, θα σου πω ποιο είναι το πιο ανησυχητικό. Δεν παραιτήθηκε κανένας. Δεν έχει την ευθύνη κανένας.

Αφήνουμε τη θεωρία και πιάνουμε τον συγκεκριμένο κύριο Γραμμένο. Τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Πως βρέθηκε σ΄αυτή τη θέση; Είναι της εξυγίανσης. Το λες ή δεν το λες; Το λες. Χέστηκα που είναι με την κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Δεν μου φτάνει αυτό. Το αν ο πρωθυπουργός είναι αριστερός ή δεξιός. Πόσο μετράει βάζω στο λογαριασμό.

Ο κύριος Γραμμένος είναι τίμιος, αξιοπρεπής, όμως της πλάκας ως αφεντικό της ΕΠΟ. Από γκέλα στη γκέλα το πάει το έργο. Σε λιγώτερο από δυο χρόνια ανανέωσε το συμβόλαιο του Γερμανού Σκίμπε, έφερε την θεούσα Αναστασιάδη και προχωράει με τον Ολλανδό Φαντ Σήπ. Η δε εθνική ομάδα είναι το σούργελο του πλανήτη.

Τεχνικός διευθυντής ο Βρύζας, μετά ο Μπασινάς, μετά ο Φύσσας, αύριο άλλος και πάει λέγοντας. Αποφάσεις του προέδρου της ομοσπονδίας. Το καλαμπούρι είναι καλαμπούρι, δεν είναι κάτι άλλο επειδή θα το ακούσεις από διαφορετικό στόμα.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ...