ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΝ... ΦΤΑΙΧΤΗ

 

Χάνει την Κυριακή ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη; Αποτέλεσμα νορμάλ, για να μην πει κανείς ότι είναι έκπληξη να χάσει αυτό το ματς ο γηπεδούχος. Θα την πληρώσει ο Δώνης. Δουλειά κάνουν κάποιοι σχολιογράφοι της ομάδας, δεν κολλάνε μπρίκια.

Επειδή ο Παναθηναϊκός παραμένει πάντα... Παναθηναϊκός, άλλωστε δεν άλλαξε όνομα, ούτε και φανέλα, είναι ντροπή να χάσει εκτός έδρας από τον Άρη, ο οποίος τερμάτισε με 7 β. περισσότερους. Αν, λοιπόν, αποτύχει ο Παναθηναϊκός και στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κάποιος θα... φταίει.

Οι πράσινοι κριτικοί είναι υπεράνω... κριτικής. Δεν έχουν κανένα μερίδιο στο κατάντημα του Παναθηναϊκού. Ό,τι όφειλαν να γράψουν από την εποχή της πολυμετοχικότητας, το επεσήμαναν. Τα λάθη, τον τυχοδιωκτισμό και τον παλαιοκομματισμό της διοίκησης, τη... χρηστή οικονομική διαχείρηση, τις επιλογές σε παίκτες και προπονητές.

Με καθαρό, λοιπόν, δημοσιογραφικό μητρώο οι αναλυτές της πλάκας αντιμετωπίζουν τον αγώνα στου Χαριλάου ως... αναμέτρηση ζωής ή θανάτου για τον Παναθηναϊκό. Πως τελειώνει η ομάδα για το τρέχον πρωτάθλημα, από ένα μόνο αποτέλεσμα.

Το ίδιο ισχύει και για τον... Άρη. Κι αυτός απέτυχε στα δυο πρώτα ματς. Άρα, αν δεν κερδίσει εντός και τον μνημονιακό και προβληματικό Παναθηναϊκό, ας ετοιμάζει τα πλάνα του για του χρόνου. Σε τέτοια νοσηρή ποδοσφαιρική κοινωνία αναπνέουν οι ομάδες στο πρωτάθλημα. Στη φώτο, από το Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 1-3.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ... ΑΛΛΟΥΣ