ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΑ ΕΞΑΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

 

Εκεί που έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός όποιος μιλάει και δεν λέει τίποτα κάνει κακό. Τα πλαστικά λόγια, οι τσικλόφουσκες του αέρα δεν περνάνε αδιάφορα. Η ομάδα την περασμένη σαιζόν μπήκε στο πρωτάθλημα από τον καπνοδόχο, σαν κλέφτρόνι, παράνομα και παράτυπα, και βέβαια συνεχίζει να 'ναι μαγαζί καταχρεωμένο. Και έχεις τους πονηρούς που αγνοούν την πραγματικότητα, ότι λόγω οικονομικού σφιξίματος λανσάρει ρόστερ β' εθνικής, και θέλουν νίκες, μόνο νίκες.

Το άλλο το περίεργο. Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είναι ο Αλαφούζος που με τον Μαρινάκη τα έδωσαν όλα να κερδίσει τις εκλογές ο Μητσοτάκης. Αυτοί οι δυο περισσότερο από κάθε άλλον βοήθησαν με τον τρόπο τους να χάσει ο Τσίπρας. Και ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος, που είναι στην απ' έξω κυβερνητικά, τον έχει στο κράξιμο τον Ιωάννη Αλαφούζο.

Τι μπορεί να κάνει για τον Παναθηναϊκό σήμερα ο Αλαφούζος, ο έχων... μερίδιο στη νίκη της ΝΔ; Τίποτα δεν μπορεί. Και τι έγινε αν διώξει τον δανεικό Ζαχίντ που είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ του Άρεως (φώτο). Μια άλλη περίπτωση Νασίφ Μωρίς, επίσης αμυντικού. Να κάνει δεκτή την παραίτηση του Δώνη και να γλυτώσει 20-25 χιλιάρικα το μήνα.

Έχει μείνει στην Ιστορία η ατάκα του Λουδοβίκου “Το κράτος είμαι Εγώ!”. Και το εννοούσε ο βασιλιάς της Γαλλίας, ο οποίος είχε εξουσία, δεν ήταν διακοσμητικό στοιχείο. Στα πρώτα χρόνια του στην ομάδα το είπε ο Αλαφούζος: “Η εγγύηση είμαι Εγώ!”. Δεν τον παίρνει σήμερα να το επαναλάβει. Κρυμμένος είναι, καβατζωμένος και στη μούγκα.

Στα πρώτα πιστόλια πλέον του παρασκηνίου της δημόσιας ζωής ο Αλαφούζος, όμως ανέχεται πράγματα σήμερα που καταδεικνύουν την αδυναμία του στη μπάλα.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΝΙΚΗ, ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΓΚΟΛ