ΟΙ ΟΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ...

 

Μιλάνε τα ίδια τα γεγονότα. Αν κάποιοι αδυνατούν ή στο φινάλε δεν γουστάρουν να διαβάσουν τη γλώσσα των γεγονότων, τότε χαμένος κόπος είναι η προσπάθεια να ξεζουμίσεις την αλήθεια απ' αυτά που συμβαίνουν, απ' αυτά που ανταλλάσσουν οι πρωταγωνιστές της καθημερινότητας. Τι άλλο να πει κανείς σ΄αυτά που κατήγγειλε η ΠΑΕ Άρης σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Τι να προσθέσει κανείς στα σχόλια της άλλης πλευράς σε βάρος του Άρεως. Είπαμε. Μιλάνε οι ίδιες οι συμπεριφορές των πρωταγωνιστών.

Αηδία. Πριν και μετά από κάθε ντέρμπυ να ανοίγουν οι οχετοί. Τα στόματα των ΠΑΕ. Αδιάφορο ποιος έχει δίκαιο! Να, η πρώτη αλήθεια. Ακόμα κι αν το δίκαιο είναι στην μια πλευρά, αδιάφορο! Να, η δευτερη αλήθεια. Θες και τρίτη αλήθεια; Αν δικαιώσεις αυτόν που έχει δίκαιο, τότε είσαι χιλιόμετρα μακριά από την αλήθεια. Επειδή όλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι. Όλοι είναι ικανοί για κάθε τι που κατηγορούν τον άλλον.

Δεν βγαίνει τίποτα αν αποδεχθείς τις καταγγελίες του Άρεως. Ή τις καταγγελίες του ΠΑΟΚ. Δεν κυκλοφορούν άγγελοι και διάβολοι. Από τη δεκαετία του '50, ο γηπεδούχος όσο τον παίρνει τρομοκρατεί στα αποδυτήρια, και όπου αλλού διαιτητές και αντιπάλους ποδοσφαιριστές, σε χώρους που δεν είναι στραμμένες οι κάμερες. Και ο φιλοξενούμενος πάντα υπερβάλλει, ότι έπεσε θύμα βίας και απειλών.

Το 2020 ίδια φάμπρικα. Εικοστός πρώτος αιών και δεν παίζεται ποδόσφαιρο για το ποδόσφαιρο. Η μπάλα είναι απλά η αφορμή για να βγάλουν το δηλητήριο οι οχιές του πρωταθλήματος. Τίποτα δεν είναι σίγουρο, αν θα διακοπεί το ματς, αν θα αρχίσει, αν θα πέσουν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Και πανέτοιμοι να πλακωθούν οι νταραβεριτζήδες της πιάτσας, ΠΑΕ, οργανωμένοι, δημοσιογράφοι, στην πραγματικότητα όλοι ίδια κομπανία.

Την Κυριακή νέο επεισόδιο. Παιχνίδι ΑΕΚ- ΠΑΟΚ. Τα ρέστα τους δεν τελειώνουν.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ... ΤΩΡΑ