ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ... ΕΧΑΣΕ Ο ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ!

 

Γίνονται μιλημένες δουλειές στο γήπεδο; Γίνονται. Δεν σε παίρνει να πεις ότι όλα παίζονται καθαρά. Και το ξέρουμε ότι το φτιαγμένο αποτέλεσμα στήνεται για την κονόμα. Τι άλλο. Και τα τελευταία χρόνια κονόμα από τα ύποπτα προκάτ ματς προέρχεται με το στοίχημα. Γνωστά πράγματα, που δεν κρύβονται πια και επειδή οι πονηροί τη ψάχνουν, πέφτει μικροσκόπιο σε κάθε συνάντησε που βρωμάει από... περίεργα πονταρίσματα. Με ποσά που προκαλούν.

Να, γιατί βρίσκει γήπεδο ο καχύποπτος. Δεν καταλαβαίνει τίποτα, σικέ θα βγάλει και το πιο καθαρό αγώνα, αν από στάνταρ κατέληξε έκπληξη. Αν κάτσει ανάποδο αποτέλεσμα. Άντε βγάλε από το μυαλό του ότι ο Τσιτσιπάς δεν κέρδισε στα ίσα τον Τζόκοβιτς.

Ο 32χρονος Νόβακ Τζόκοβιτς είναι Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, άρα η δουλειά είναι αβαβά. Σέρβος είναι, άλλωστε, άρα και ικανός για όλα. Με τον καχύποπτο δεν βγάζεις άκρη. Ντοκουμέντα να του παρουσιάσεις, που δεν υπάρχουν σ' αυτές τις ιστορίες, αλλά λέμε τώρα, δεν πρόκειται να τον πείσεις. Γιατί, σου λέει ο γάτος, δεν πανηγύρισε ο πατέρας του Στέφανου και λες είναι ο πρίγκηψ Ραινιέ χειροκροτούσε αριστοκρατικά.Ύποπτο ''στοιχείο'' κι αυτό.

Και ο μάρκα μ' έκαψες Τζόκοβις, το μεγάλο φαβορί στο τουρνουά της Σαγκάης, γιατί έχασε 6-3 το τελευταίο σετ. Δώσε... απάντηση στο γατόνι που δεν του ξεφεύγει κουνούπι.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΓΕ, ΤΑ ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ