ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 11 ΛΕΠΤΑ...

 

Αυτό που γίνεται κάθε αγωνιστική. Η λάσπη στη σέντρα. Στη βιτρίνα του πρωταθλήματος. Πάρε κόσμε, υποψία και βρωμιά, έτσι καθαρίζουν τις νίκες και τα πρωταθλήματα οι... άλλοι, όχι εμείς.

Να, γιατί δεν άφησαν ''αναξιοποίητο'' το πράγματι πρωτοφανές 3-0 ομάδας στο πρώτο κιόλας ενδεκάλεπτο. Δεν έχει ξαναγίνει σε παιχνίδι πρωταθλήματος, τρία γκολ σε 11 λεπτά. Η χαρά των τρολαριστών. Και να πάει στο διάολο η λογική.

Ακόμα κι αν ήταν πιασμένος ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Μάρκος Βελλίδης, σήμερα της Λαμίας, θα έτρωγε μάνι μάνι τα γκολ; Και, δηλαδή, στη ''συμφωνία'' ήταν όρος να κάνει αβαβά τρεις περιπτώσεις ο 32χρονος γκολκήπερ. Και για να ξεμπερδεύει τα ρούφηξε στα γρήγορα, από την αγωνία του μήπως στη συνέχεια δεν έχει την ευκαιρία να δεχθεί γκολ, διότι υπολόγιζε ότι οι συμπαίκτες του θα πίεζαν συνεχώς τους αντιπάλους γηπεδούχους.

Δεν υπάρχουν κακές στιγμές. Απρόβλεπτες. Φάσεις που κρεμάνε τον τερματοφύλακα. Υπάρχει η πηγαία διάθεση να πέσει λάσπη στον αντίπαλο, να δυσφημιστεί ένας επαγγελματίας στο ποδοσφαιρικό μεροκάματο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΦΗ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ!