ΑΛΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ... ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ

 

Δικηγόρος του ''ύποπτου'' τερματοφύλακα της Λαμίας Μάρκου Βελλίδη ο γνωστός Αλέξης Κούγιας, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λάρισας. Επειδή, λέγεται, πως κατηγορείται για μειωμένη απόδοση ο πρώην γκολκήπερ του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στην Τούμπα. Μετά τα τρία γκολ που δέχθηκε στα πρώτα 11 λεπτά.

Η εφημερίδα που απευθύνεται στους γάβρους δεν έχασε την ευκαιρία. Αφού ''κατηγορήθηκε''(;) ότι δωροδοκήθηκε ο Βελλίδης, ποιος άλλος, παρά ο ΠΑΟΚ είναι ο ένοχος. Τόσο απλά στέλνουν τον φανατικό στο... συμπέρασμα. Ότι ο ΠΑΟΚ αγοράζει ματς, ότι ο Βελλίδης είναι πουλητάρι.

Φάβες γκολ έχουν φάει οι μεγαλύτεροι πορτιέρο του σύμπαντος. Ο μέγας Γιασίν, μάλιστα σε ματς μουντιάλ, στη Χιλή, τέσσερα, από τα οποία τα τρία είχε ευθύνη. Ο Βελλίδης ήταν ολοφάνερο πως ψυχολογικά δεν ήταν σε καλή κατάσταση και δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθεί στην Τούμπα. Φταίει στα δυο πρώτα τέρματα.

Ερώτημα. Είναι ή όχι διαπλοκή ο πρόεδρος άλλης ΠΑΕ, ο Κούγιας να έρχεται σε αντιπαράθεση στη διαμάχη της ΠΑΕ Λαμία με εργαζόμενο της, τον Βελλίδη; Η συμπεριφορά της Λαμίας σε βάρος του τερματοφύλακα πιθανόν να έχει συνέπειες σε βάρος της ΠΑΕ, η οποία είναι αντίπαλος της ΠΑΕ συμφερόντων Κούγια.

Ο Μαρινάκης κατηγορείται από κόμματα και ΠΑΕ διότι εξαγόρασε συνδρομητικό κανάλι. Απαράδεκτο. Όπως απαράδεκτο είναι να σχολιαστεί ως διαπλεκόμενος και ο Κούγιας με την επαγγελματική του ιδιότητα στην υπόθεση Βελλίδη. Επιτέλους! Τα ΜΜΕ που ελέγχονται από τον Μαρινάκη χαρακτήρισαν... αντιολυμπιακό τον Σωκράτη Κόκκαλη διότι η κατασκευαστική του ανέλαβε κομμάτι στο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο απόλυτος λαϊκισμός.

Ο Μαρινάκης κατηγόρησε φιλοολυμπιακή εφημερίδα ως... όργανο του Μελισσανίδη διότι καταχωρεί διαφήμιση του ΟΠΑΠ. Τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας Μαρινάκη παίρνουν διαφήμιση από τον ΟΠΑΠ αλλά διατηρούν την... ανεξαρτησία τους. Ανοησίες ποδοσφαιρικής αντιπολίτευσης.

Γιατί να είναι διαπλεκόμενος ο Μαρινάκης στην περίπτωση της ιδιοκτησίας συνδρομητικού καναλιού; Άλλο πάλι και τούτο! Καπιταλισμό έχουμε και ο καθένας ό,τι γουστάρει αγοράζει και πουλάει. Και η κάθε ΠΑΕ είναι ελεύθερη να κάνει όποια συμφωνία θέλει με όποιο κανάλι.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΟ VAR ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΧΑΝΟΥΝ... ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ