Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ ΠΕΝΤΑΡΑ

 

Πέντε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές της Άιντραχτ της Φραγκφούρτης σκόραραν και η Μπάγερν του Μονάχου έχασε 5-1 σε χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος. Σοκ πριν το ματς Μπάγερν- Ολυμπιακού. Σοκ, όμως όχι και... ασυνήθιστο ομάδα κορυφής, της αφρόκρεμας της Ευρώπης να αρπάξει πεντάρα.

Μπάγερν είναι, Λίβερπουλ και Μπαρτσελώνα. Πρωταθλήτριες στις πατρίδες τους, πρωταθλήτριες στην Ευρώπη, και κάποια στιγμή θα φάνε πέντε. Δεν είναι Ολυμπιακός, που είναι αδύνατον να δεχθεί πέντε.

Πολλά είναι τα πέντε. Και τα τέσσερα είναι πολλά. Για την Ελλάδα και την μεγάλη ομάδα να χάσει με πεντάρα είναι αδύνατο. Επειδή το ντόπιο πρωτάθλημα είναι ταξικό. Συμμετέχουν διαφορετικών κυβικών ΠΑΕ. Ομάδες διαφορετικών οικονομικών τάξεων.

Το ίδιο συμβαίνει και στην Ευρώπη, στα πιο σπουδαία πρωταθλήματα. Οι μικρές ομάδες, εκείνες που δεν κάνουν πρωταθλητισμό, κάποια στιγμή θα δαγκάσουν το συκώτι μεγάλης. Αυτό δεν συμβαίνει στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ π.χ. ή ο Ολυμπιακός να κυνηγάνε τον τίτλο και να φύγουν από γήπεδο με πέντε από τον αντίπαλο.

 

Διαβάστε ακόμα:

''ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ'' Η ΓΚΕΛΑ ΣΤΟ ΦΑΒΟΡΙ